To je to što me zanima!

Danijela Martinović slavi 30 godina karijere, najavila veliki koncert u Lisinskom za Dan žena

Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada I koncerata te međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života
Vidi originalni članak

Na radost brojnih fanova Danijela Martinović će 8- ožujka, ponovno nakon tri godine, jedinstvenim koncertom pod nazivom „Otvoreno srce“, iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncert za Dan žena, ali i povodom 30 godina karijere, prigoda je za sjajnu glazbenu priču koja se ne propušta, presjek dugogodišnje karijere.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije, obilježja su ljubavi između Danijele i zagrebačke publike koja traje već tri desetljeća. Svi njeni nastupi su posebne glazbeno scenske priče, dok su odličan provod i atmosfera zagarantirani.

Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života.

'JOŠ UVIJEK BROJIM ZVIJEZDE' Danijela Martinović pohvalila se poklonom: Odlučila sam da ću rođendan slaviti godinu dana

Upravo takav biti će i Danijelin koncert „Otvoreno srce“ za Dan žena u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, utorak 8.3.2022.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ŠefPilane 25.01.2022.

    Jel bi stvarno netko došao ovo slušat i još za to platio ???

  • Kikolo80 21.01.2022.

    Vidim nema komentara🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare