To je to što me zanima!

Danijela Martinović: U sljedeće tri godine htjela bih imati dijete

Pjevačica ne želi ozakoniti dugogodišnju vezu s Petrom Grašom jer brak doživljava kao veliki klišej, ali za majčinstvo je itekako spremna i iskreno mu se veseli
Vidi originalni članak

Tema njenog najnovijeg singla je prekid veze i prevara, a u privatnom životu situacija joj je potpuno drukčija. Danijela Martinović (40) na Narodnom radiju otkrila je da se prvi put poljubila s dečkom još u osnovnoj školi te da je Petar Grašo (35) najromantičnija je osoba u njenom životu. Danijela kaže da bi u sljedeće tri godine voljela imati dijete i osjetiti čari majčinstva.

Nedavno je Danijela izjavila da ona i Petar ne žele ozakoniti svoju vezu jer im je brak klišej, ladica u koju ih svi žele ugurati. 

Plavokosa pjevačica kaže da nije pristalica estetske kirurgije. Sama nikad nije otišla 'pod nož', ali ne zamjera onima koji to čine ukoliko je to prijeko potrebno.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • tina150 22.09.2011.

    A vidi ovih dužebrižnika, koga briga tko će i da li će kad rađati? O Bože, njena maternica, valjda s njom ima pravo raspolagati kako želi, njena stvar...A ovo za Thompsona niste normalni, ona sva vrckava, liberalna, on kao neki diktator, koji bi to brak bio, haha...

  • brigobrigović 22.09.2011.

    ta žena neke opake droge konzumira!

  • Zly 21.09.2011.

    dobra mala

Komentiraj...
Vidi sve komentare