To je to što me zanima!

Danijela pokazala kakve poruke dobiva od pratitelja: 'Najljepša baka pokaži predivna stopala'

Da ne bi ovi pametni, zgodni i inteligentni muškarci ostali bez odgovora, evo sad ću staviti njihove poruke čisto da vidite koja je to razina frustracije u njima, rekla je Danijela u videu
Vidi originalni članak

Supruga pokojnog kralja funka Dine Dvornika i majka popularne Influencerice Elle (31), Danijela Dvornik (54) otkrila je kakve joj neugodne poruke šalju pratitelji na društvenim mrežama. Baku Dvornik pokušavaju osvojiti na razne način, a često od nje traže da im pošalje fotografije svog tijela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da ne bi ovi pametni, zgodni i inteligentni muškarci ostali bez odgovora, evo sad ću staviti njihove poruke čisto da vidite koja je to razina frustracije u njima -  rekla je Danijela u videu. ''Najljepša baka pokaži predivna stopala", "omiljena seks poza", "jesi li perverzna", pisali su joj muškarci.  - Jadna vam majka, a jadna vam i žena -  odgovorila im je Danijela.

JAVILA JOJ SE I ELLA Danijela Dvornik raznježila sve emotivnom objavom: 'Dinina pjesma me prati, zna gdje idem'

Osim jadnih uleta i molbi, Danijela je otkrila neke detalje iz privatnog života u 'pitalici' na Instagram storyju. - Ne mislim da su taj prsten i ceremonija vjenčanja jako bitni da bi nekome dokazala da ga volim. Mislim da sam sada u godinama kada to može biti drugačije - ispričala je. Dodala je da trenutačno nema ljubavnog partnera, ali da to ne znači da ga neće imati.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 30.01.2022.

    Nervozni poštar najjači komentar 🤣🤣

  • 30.01.2022.

    E da tek može vidjeti poruke meni upućene ?

  • Savagebrodo2 30.01.2022.

    Neradnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare