To je to što me zanima!

Danijela zbunjena današnjom modom: 'Došlo vrijeme kada se spavaćica nosi umjesto haljine'

Danijela Dvornik priznala je da je ostala zbunjena načinom na koji se koriste odjevni predmeti. Iako se njezina kći Ella često osmisli neobične kombinacije, Danijeli neki noviteti jednostavno nisu jasni...
Vidi originalni članak

Majka jedne od najpopularnijih influenserica u Hrvatskoj, Danijela Dvornik (54) s pratiteljima je na Instagramu podijelila mišljenje o današnjem odijevanju i priznala kako ju to zbunjuje. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Došlo neko vrijeme kad se spavaćica nosi kao dnevna haljina, pidžama kao komplet za na plažu, kućni ogrtač kao večernja toaleta, kućne papuče kao cipele, gaće, bodi, grudnjak kao kupaći kostimi - napisala je na Instagram storyju uz hashtag 'zbunjena sam'. 

Podsjetimo, Danijela je prije nekoliko dana objavila fotu iz kafića i izazvala pravu raspravu oko natikača koje je nosila na nogama. Dio pratiteljica bio je potpuno oduševljen njezinim modnim odabirom dok je drugi dio mislio da su totalna greška. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 27.07.2021.

    Pa čega je mjerilo ta Danijela da svaki par dana čitamo njezina pametovanja?

  • Ispičutura 27.07.2021.

    Došlo vrijeme da izađe porno uradak tvoje kčeri olfo influencerice neradnice!..jedva čekam!..baš me zanima šta če čiča Charles imat reči na to...poterat če vas ko pse!...a onda če Ellica opet bit slobodna za krštenje sjeverni i južno od pupka!..to joj je išlo jako dobro...hahahah

  • onlyfans 27.07.2021.

    ja sam zbunjen njihovim zanimanjima i objavama

Komentiraj...
Vidi sve komentare