To je to što me zanima!

Danijelu Dvornik ne prestaju zivkati: 'Maltretiranje traje već deset godina iz cijelog svijeta'

Danijela je sa svojim pratiteljima podijelila brojeve telefona koji se često mijenjaju, ali nikad nisu ju prestali zvati. Ipak, kasnije je otkrila da je uspjela pronaći rješenje i da će vrijeme pokazati je li se riješila poziva
Vidi originalni članak

Danijela Dvornik (54) se svojim pratiteljima na Instagramu požalila na problem koji ju muči godinama, a to su pozivi s nepoznatih brojeva koji joj dolaze iz različitih dijelova svijeta.

- Već 10 godina traje maltretiranje neke firme koje prodaju, valjda dionice. Ne znam. Zovu iz svih mogućih otoka na svijetu i Ujedinjenog Kraljevstva. U zadnje vrijeme zovu s hrvatskih brojeva. Imam podužu listu blokiranih brojeva - započela je Danijela objavu uz fotografiju ekrana kao dokaz o silnim pozivima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objasnila je da ne želi mijenjati svoj broj, te pitala pratitelje jesu li se oni suočili sa sličnim problemom.

- Ne da mi se mijenjati svoj broj. Postoji li neko rješenje da ih skinem s vrata? Pokušala sam sve u svojoj moći. Ima li tko rješenje? - napisala je.

KANDIDAT SUPERTALENTA Seksi nastup zgodnog Ukrajinca oduševio je i Danijelu Dvornik: Vidjela sam ga i sve zaboravila

Ubrzo nakon objavila je idući Instagram story s rješenjem, pa poručila da će javiti je li to zbilja pravo rješenje njezinog problema.

- Evo, treba skinuti obrazac 'Ne zovi' (HAKOM) i poslati ga svom operateru i onda oni blokiraju pozive. Probat ćemo pa javim je li bilo uspješno - zaključila je.

Podsjetimo, ne pozive s nepoznatih brojeva upozorili su mobilni operateri nekoliko puta tijekom godina, a većinom se radi o pokušajima prevare te se građane savjetuje da se ne javljaju na slične brojeve s dalekih destinacija.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • rocky55555 13.12.2021.

    Sad je i ova sa filterima počela looool kao da ne znamo kako izgleda

  • japanokinezjapano 12.12.2021.

    Išla si čeprkati po bitkointu i sada dok oni ne propadnu očekuj svako malo pozive ubjeđivanja da uplatiš još koji dolar. Sve rjeđe će biti ali svako malo će biti, javiš im se i pustiš im neku muziku neka im idu impulsi.

  • 12.12.2021.

    Ma to je @Josip Tupek stalno naziva. On se zagrijal za nju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare