To je to što me zanima!

Danijelu Martinović iznenadio mladić s Downovim sindromom, poklonio joj ruže: Ovo se pamti!

Danijela je od proljeća u vezi s inspektorom Josipom Plavićem, a ljeto su također proveli zajedno. Zajedno su kampirali na plaži, što je Danijela prvi puta isprobala
Vidi originalni članak

Pjevačica Danijela Martinović (52) nastupila je u Makedoniji, a posebno ju je oduševio emotivni trenutak s obožavateljem koji ima Downov sindrom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Mladić je Danijeli prišao na pozornici i poklonio joj dvije ruže. Bio je očaran pjevačicom, ona ga je zagrlila, a sve je zabilježila na svom Instagram profilu. 

- Zagrljaj koji se ne zaboravlja - napisala je Danijela.

Njezina je gesta raznježila pratitelje. 

- Nešto najljepše što sam ikada vidjela, dama bila i ostala - nizali su se komentari. 

Prisjetimo, Danijela je od proljeća u vezi s inspektorom Josipom Plavićem, a ljeto su također proveli zajedno. Zajedno su kampirali na plaži, što je Danijela prvi puta isprobala. 

OD PRVAŠIĆA DO ZVIJEZDA Naše zvijezde prisjetile se prvog dana škole: 'Bila je to trauma, plakala sam ispred učionice...'

- To je bila i njegova i moja želja, po prvi putu životu i rekla sam: 'Bila sam u raznim hotelima, ali ovo je prvi put da spavam u hotelu s milijardu zvjezdica'. Uživamo na maksimum - osvrnula se Danijela koja je nedavno dobila lavinu pozitivnih reakcija čitatelja nakon što je objavila svoju knjigu 'Tuširanje duše'. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pobjednik💪 25.09.2023.

    Danijela si hoće sebi podiči popularnost,znam dvije tada djevojčice sa down sindromom, kod kojih se baš i nisi proslavila, ima od toga 7- 8 god.nemoj glumiti.

  • Mickey Mouse 888 25.09.2023.

    @MIA SKUGOR Ja mislio da nije tvoj Ivan malo zalutao 😁😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare