To je to što me zanima!

Danijelu milijun nije donio sreću u ljubavi i u poslu

Prošlogodišnji pobjednik “Big Brothera” Danijel Rimanić došao je na Big Brother party u Zagreb. Nije se družio s ovogodišnjim stanarima
Vidi originalni članak

Došao sam u klub Saloon da pozdravim vlasnika i mog prijatelja Maru. Ovogodišnji BB ne stignem gledati jer sam stalno na faksu. A neka pobijedi onaj kome Bog da!, zaželio je sreću Danijel Rimanić (25) stanarima. Danijel je potrošio osvojeni milijun kuna. Kupio je stan u centru Zadra i opremio ga. Dao je nešto i roditeljima.
- Svi misle da je milja puno, a nije, brate. To ti ode brzo. Znaš kako su skupi stanovi po gradovima - objasnio je Cuni.
Zadranin povremeno radi vikendom jer je u tjednu zauzet fakultetskim obvezama na Višoj pomorskoj školi.
Kaže da mu se život nakon pobjede nije ništa promijenio i da nije našao ni djevojku.
- Ma, nemam curu. Bila je neka djevojka, ali ništa od toga. Ma, neću pričati o tome. To je duga priča - nevoljko je odgovorio na pitanje o ljubavi Dalmatinac, za kojim su ludjele djevojke dok je bio na malim ekranima.Vlasnik milijuna nakon izlaska iz BB kuće dobivao je poslovne ponude.
Sada više ne. Od bivših stanara u dobrim je odnosima sa Zoranom. Susreli su se u Zagrebu.
- Zapravo sam došao poslovno u Zagreb, ali eto, ne znam hoću li moći raditi jer mi je najvažnije da završim fakultet - ispričao nam je svoje planove.


VITA I GORAN PROVELI VEČER ZAJEDNO
Splićanka Vita, koja je ispala prošli vikend, večer u Saloonu provela je pijuckajući piće i dugo razgovarajući s Goranom.

VALENTINO ZAVODIO DJEVOJKE U KLUBU
Valentino je poznat u Novigradu kao zavodnik. Smiješnim doskočicama na BB partyju zavodio je mnoge djevojke.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • miki4321 29.05.2008.

    Baš mi je drago što je Danijel bio pobijedio u BB. Super mu je ona pisma: srce moje kucaj tiše da je čujem kako diše. A dobra mu je i ona izjava u BB kad je bio na tajnom zadatku: imam ruke, imam noge, imam glavu ali nemam mozga. A dobar je bio i kad je sam sa sobom pričo.

  • Tinami 10.12.2007.

    Opa, pa tek sad vidim da je izletio Stipe ! Bilo je i vrijeme.....

  • Chantal 08.12.2007.

    LOL, Danijel na fakultetu? Danas stvarno svatko može studirati... kad se samo sjetim onoga kad je imao dijaloge sa bačvom u dvorištu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare