To je to što me zanima!

Dara Bubamara (44) o dečku (20): Gleda me kao kraljicu, omogućio mi je sva putovanja

Dogodio mi se takav dečko i takva ljubav, da zbog svega nisam osjetila korona virus, ispričala je. Upoznala ga je i sa sinom kojeg je dobila s bivšim suprugom Milanom Kesićem
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Dara Bubamara (44) je prvi put progovorila o 24 godine mlađem dečku. Iako su svi mislili da se zove Toni, njegovo pravo ime je Marko, piše Telegraf.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stvarno mi je učinio životom ljepšim, omogućio mi je putovanja. Iskreno pričam, dogodio mi se takav dečko i takva ljubav, da zbog svega nisam osjetila korona virus - ispričala je cajka za emisiju Ekskluzivno.

- Poslije duže vremena me netko gleda kao kraljicu. Gleda me kao ženu pravu. Lijep mi je osjećaj s Markom. Teško da netko bude dominantan prema meni, ali i to se dogodilo - dodala je.

Marko je upoznao i njezina sina Konstantina (12) kojeg je pjevačica dobila s bivšim suprugom Milanom Kesićem

NE ODVAJAJU SE Dečko Dare (44) mlađi nego se mislilo: Bogataš ima jedva 20...

- Jako lijepo živim, a njih dvojica se jako lijepo slažu - zaključila je Bubamara.

Par redovito uživa u luksuznim putovanjima. Marko je Daru ranije odveo na Maldive, a srpski mediji pišu kako je taj odmor platio više od 6.000 eura (oko 45.000 kuna) za svega nekoliko dana. Nakon toga je uslijedilo putovanje na Zanzibar i Istanbul.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • samodanas 12.01.2021.

    Oko čega se ljudi uzbuđuju... Bit će im super neko vrijeme, izguštirat će se svega i svačega, kad krene svako svojim putem imat će super uspomene na jedan period u životu i kaj ćeš bolje od toga

  • Trump Jong Un 12.01.2021.

    Dara Bubakara ne mogu zamislit da neko plati da to gleda ili sluša 🔊

  • 11.01.2021.

    boli me tvrtko

Komentiraj...
Vidi sve komentare