Show

Komentari 97

Dečko Dare (44) mlađi nego se mislilo: Bogataš ima jedva 20...

Dečko Dare (44) mlađi nego se mislilo: Bogataš ima jedva 20...

Srpska pjevačica uživa u društvu svog mlađahnog dečka, a puno vremena provode kod nje u Beogradu. Toni je časti luksuznim putovanjima, a glasine o njihovoj vezi ih ne dotiču

Srpska pjevačica Dara Bubamara (44) sreću je pronašla uz mladog biznismena Tonija, a razlika u godinama ne predstavlja im problem. Srpski mediji pišu kako se 'šuškalo' da ima 23 godine, no ima svega 20. Pohađao je privatnu školu, a bogatstvo uživa zahvaljujući svom ocu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nikada se nije previše isticao novcem, iako ima ogromno bogatstvo. Tata mu radi u Italiji i odlično zarađuje. U posljednje vrijeme stalno se hvali skupim stvarima, ali ga je vjerojatno povuklo društvo ili pjevačice kojima se sviđa. Pretpostavljam da mu imponira da je u visokom društvu. Prije dvije godine preselio se u Italiju i pomaže tati - ispričao je izvor za srpske medije.

A luksuzna i raskošna putovanja odgovaraju i Dari Bubamari. Toni je pjevačicu odveo na Maldive, a srpski mediji pišu kako je taj odmor platio više od 6.000 eura (oko 45.000 kuna) za svega nekoliko dana. Nakon toga je uslijedilo putovanje na Zanzibar i Istanbul.

Dara blista od zadovoljstva, a mnogi pričaju o njihovoj vezi, za što ona ne mari. Informer piše kako se Toni gotovo uselio u njezin dom u Beogradu.

- Cijelo vrijeme je s njom, ne razdvajaju se. Ljudi ih nekad čudno gledaju i komentiraju, vidi se ta razlika u godinama, ali meni se čini da uživaju. Stalno se smiju, raspoloženi su i veseli kao tinejdžeri. Usprkos godinama, ta veza djeluje ozbiljno - ispričao je izvor za srpske medije.

Darina zgrada u Beograda nalazi se u elitnom dijelu grada, a problem joj ne predstavlja što je s Tonijem vide mnogi slavni. 

Najčitaniji članci