To je to što me zanima!

Dara Bubamara: 'Nisam išla u školu, ali sam velika zvijezda'

Nakon što su ju fanovi napali da nije lijepo to što govori, Dara se pokušala obraniti te rekla da je to izjavila jer je bila isprovocirana. Potom se oglasila na društvenim mrežama...
Vidi originalni članak

Turbo folk pjevačica Dara Bubamara (43) nedavno se nastala u središtu pozornosti kad je rekla da njezin sin kosta ne ide u 'seljačke' škole, već u privatnu, gdje su djeca uspješnih roditelja, političara i sportaša. 

- Nisu to glupa seljačka zavidna djeca, nego su pametna i znaju tko je Dara Bubamara. To su djeca koja kažu: 'Tvoja mama je vrh! - rekla je Dara i izazvala zgražanje javnosti. 

Nakon što su ju fanovi napali da nije lijepo to što govori, Dara se pokušala obraniti te rekla da je to izjavila jer je bila isprovocirana. 

- Htjela sam nahvaliti školu u koju ide moj sin. Stvarno nisam mislila ništa loše, nisam htjela nikoga uvrijediti. Djeca mojih prijatelja idu u državne škole. Nikad ne omalovažavam nikoga - rekla je Dara za srpske medije. 

Međutim, kako priče o Dari i njezinom postupku nisu prestajale, pjevačica se oglasila putem društvenih mreža. 

- Odje*ite, hajde. Nisam išla u školu, nisam ništa završila, ali sam zvijezda zato velika i baš mi se može - napisala je Dara na Instagramu, a potom obrisala objavu. Inače, Dara Bubarama je izvanredno završila Srednju prometnu školu jer nije mogla istovremeno pohađati nastavu i pjevati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Fajlpz 04.12.2019.

    Ne da nisi završila nego nisi ni vidila škole.Gdje je ona zvijezda,na vašarima?

  • Iskrena mala 04.12.2019.

    Ima facu Donatelle Versace i još nema dva razreda škole ............ e moja daro da nisi radila to što si radila bila bi "zvezda" ali padalica

  • Pero Cigla 04.12.2019.

    Kaže novinarima je li moguće da su toliko zli, a u isto vrijeme ona naziva škole seljačkima i učenike seljacima samo zato jer nisu u privatnoj školi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare