To je to što me zanima!

Darijo Srna i supruga zadnji dan godine provode u Dubrovniku

Darija i Mirelu fotografi su ulovili u centru grada gdje su s prijateljima popili kavu. Dobro raspoloženi supružnici uživali su u toplom prijepodnevu na Silvestrovo i nisu se obazirali na fotoaparate
Vidi originalni članak

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Darijo Srna (40) i njegova supruga Mirela Forić (40) posljednji dan 2022. godine provode u Dubrovniku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Darija i Mirelu fotografi su ulovili u centru grada gdje su s prijateljima popili kavu. Dobro raspoloženi supružnici uživali su u toplom prijepodnevu na Silvestrovo i nisu se obazirali na fotoaparate.

Za Darija Srnu 2022. godine bila je iznimno teška i nije sakrivao koliko pati zbog rata u Ukrajini gdje živi godinama.

- Ukrajinci su nevjerojatni, pozitivni ljudi. Nikad nisu učinili ništa nažao drugima. Znam koliko pate i samo žele živjeti u miru. Predsjednik Ukrajine i svi oko njega su heroji. Za mene je Ukrajina već pobijedila, ali nadam se da će i rat uskoro završiti - rekao je kada je počela invazija.

Dario i Mirela u braku su od 2010., a zajedno imaju kći Kasju te sina Karla. Mirela je javnosti poznata i kao uspješna poslovna žena. Svoj poslovni put započela je pokretanjem hrvatske verzije portala Buro, a nakon osam godina rada otkrila je kako se povlači i napušta uhodani tim.

PONOSNA OBITELJ Srnina majka: Darijo nam nije dao knjigu prije objave, a na promociji sam se rasplakala...

- Dragi prijatelji, kolege i svi čitatelji koji ste od samog početka pratili uspjeh hrvatskog Buro-a, nakon uspješnih 8 godina kormilarenja nad projektom koji je po mom skromnom mišljenju itekako obilježio domaću lifestyle scenu odlučila sam se posvetiti novim poslovnim projektima - objasnila je Forić Srna 2020. te je pokrenula svoj modni brend Pangaia s poslovnom partnericom Miroslavom Dumom.

POGLEDAJTE VIDEO: DUŠAN BUČAN OTKRIVA TAJNE S PUTOVANJA U AFRIKU

Idi na 24sata

Komentari 2

  • xyxyxyxy123 31.12.2022.

    Troše kune😂😂😂😂

  • jamesbond7777 31.12.2022.

    Ne piše sa "cijom suprugom??

Komentiraj...
Vidi sve komentare