To je to što me zanima!

Darko Lazić dobio drugo dijete: Došao je naš anđeo, sin Aleksej

Lazić s bivšom suprugom Anom Sević (33) ima kći Lorenu (4), a taj brak okončao je 19. lipnja ove godine. Rekao je kako se kaje što nije ranije završio taj brak
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Darko Lazić (27) i njegova zaručnica Marina Gagić danas su u ranim jutarnjim satima u Beogradu dobili dječaka Alekseja. Presretni otac odmah se pohvalio na društvenoj mreži. 

- Draga naša obitelji, kumovi, prijatelji, poznanici... danas u 7:15 sati je na ovaj svijet došao naš mali anđeo, naš sin Aleksej. Tako da želimo ovu radosnu vijesti podijeliti s vama, veliki pozdrav - napisao je Darko.

PJEVAČ O PROPALOM BRAKU Lazić o bivšoj supruzi: Konačno sam se riješio tog zla od žene...

Par je u vezi od svibnja prošle godine, a zaručili su se početkom 2019. Vjenčanje planiraju, kako kaže, iduće godine.

Lazić s bivšom suprugom Anom Sević (33) ima kći Lorenu (4), a taj brak okončao je 19. lipnja ove godine. Rekao je kako se kaje što nije ranije završio taj brak

Darko je široj domaćoj javnosti postao poznat nakon teške prometne nesreće u listopadu 2018. kada se borio za život. Sletio je automobilom s lokalnog puta Subotište-Brestač u Srbiji te se prevrnuo na krov. Policija je priopćila da je Lazić bio sam u automobilu, imao je 1,39 promila alkohola u krvi, a nije se ni vezao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Proslavio se pjesmama poput 'Korak do sna', 'Čemu ovo sve' i 'Godinu dana 300 kafana', a nastupao je i u showu 'Zvezde granda'.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Syrian 26.06.2019.

    Čime je ovaj big Brother srbijanskih Roma zaslužio vašu (i našu) pažnju ?

  • audi 2.0 25.06.2019.

    Ajme kako se ukrmio ?! Cudim se da je ovaj Jet-ski na povrsini ostao

  • black_cat 24.06.2019.

    tudum

Komentiraj...
Vidi sve komentare