To je to što me zanima!

Darko Lazić izvadio pištolj i prijetio zaručnici pa pucao u TV

Marina ima podršku svoje obitelji koja je otpočetka tvrdila da Darko nije dečko za nju. Oni nisu htjeli da se ona preseli njemu u Brestač, a kamoli da se uda za njega, tvrdi Kurir
Vidi originalni članak

Marina Gagić (22) zaručnica srpskog folkera Darka Lazića (29) napustila je njihovu kuću nakon što je on tijekom njihove posljednje svađe prije par dana navodno izvadio pištolj i pucao u televizor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljubavni život mladog para sve je češće u centru javnosti. Izvor blizak paru govori da njih dvoje od kraja prošle godine uopće ne funkcioniraju, a sve se češće svađaju.

NE MARI ZA MJERE 'Procurile' fotografije: Darko Lazić pjevao na korona partyju

Njoj smeta Lazićevo neodgovorno ponašanje, kasni izlasci iz kuće, tajnovitost i ne javljanje na telefon. Zbog svega toga pjevač je tijekom jedne svađe toliko podivljao da je otišao do sobe i izvadio oružje.

Nakon što je izletio pred preplašenu djevojku i krenuo mahati, zapucao je i pogodio televizor. Ona je istrčala van i briznula u plač, a potom je i on izašao i obećao da više to neće ponoviti, piše Kurir.

FOLKER I DALJE TROŠI Darko Lazić krije dugove od zaručnice: 'Puno toga ne zna'

Uz niz novih svađa, Marina nije mogla izdržati taj pritisak i odlučila je otići. Ona je napustila njihovu kuću u Brestaču i otišla svojim roditeljima u Pećince.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 02.05.2021.

    Koja ekskluziva sa scene otpada...

  • koga briga za srne 01.05.2021.

    Ko je taj

  • morski čuko 01.05.2021.

    I nitko ništa ne poduzima?uzeti mu oružje,zatvoriti ga zbog zastrašivanja i prijetnji,tko zna u kakvom je šoku ta žena,makar je valjda nečistog razuma,pošto je kod takvog nečovjeka,ali svejedno,što treba čekati,da nekoga ubije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare