Show

Komentari 9

Darko Lazić krije dugove od zaručnice: 'Puno toga ne zna'

Darko Lazić krije dugove od zaručnice: 'Puno toga ne zna'

Srpski mediji pišu kako je glazbenik upao u financijske probleme s obzirom na to da već neko vrijeme nema nastupe na mjesečnom nivou. No novac duguje i kamatarima

Srpski mediji pisali su kako je folk pjevač Darko Lazić (29) svojoj zaručnici Marini Gagić (22) za rođendan kupio skupocjeni automobil, iako navodno 'pliva' u dugovima. Kurir.rs piše kako Darkova zaručnica ne zna koliki su njegovi dugovi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Je li stvarno mislite da moja žena zna koliki ja dug imam? Pa ne bi bila moja žena da zna. Znate li koliko ona ne zna? - rekao je Darko za srpske medije.

No pojavila se i vijest kako folker pokreće novi posao sa svojom kumom.

- Ispalo je kao da mi zidamo zgrade. Ne, mi radimo završne radove, fasade, unutrašnje radove... Uljepšavamo ljudima dom - objasnio je Lazić.

Naime, srpski mediji pišu kako je glazbenik upao u financijske probleme s obzirom na to da već neko vrijeme nema nastupe na mjesečnom nivou. No novac duguje i kamatarima, a dug se 'pretvorio' u vrtoglavu cifru.

- Ako neki drugi duguju pa zašto ne bih mogao i ja? Milijun i pol eura nije malo. Što ljude zanima koliko novca dugujem? Treba me netko ubiti zbog duga? Sve ovo je za normalne ljude. Vratit ću novce - rekao je Darko u emisiji 'DeToxic'.

Najčitaniji članci