To je to što me zanima!

Dave Grohl joj je rekao da će mu biti žena čim ju je upoznao

Kao djevojka Jordyn Blum Grohl bavila se manekenstvom, a u jednom je intervjuu Nirvanu navela među najdraže bendove. Danas je udana za bubnjara tog benda
Vidi originalni članak

Malo se zna o Jordyn Blum. Poznato je da je rođena 28. svibnja 1976. godine u Los Angelesu te da se u ranijoj mladosti bavila manekenstvom . U jednom je intervjuu sa 17 godina pod najdraže bendove, uz ostale, navela Nirvanu , a danas je ponosna supruga bubnjara legendarnog benda, Davea Grohla.

Par se vjenčao 2. kolovoza 2003. godine u njihovom domu u Los Angelesu , a Jordyn je odmah nakon vjenčanja dobila titulu jedne od najzgodnijih žena slavnih rockera. Par ima troje djece, a prvu kćer Violet Maye dobili su 15. kolovoza 2006. godine.

U listopadu 2008. godine objavili su kako očekuju drugo dijete. Njihova druga kći Harper Willow rođena je 17. travnja 2009. godine, a ove godine par Grohl-Blum dobio je i treću kćer.

"Oduševila me čim sam je ugledao"

Dave Grohl je u jednom intervjuu ispričao kako su se on i Jordyn upoznali .

- Jordyn sam upoznao jedne večeri 2001. godine kada sam s Taylorom (bubnjarom Foo Fightersa) bio vani. Taylor je bio taj na kojeg su uvijek padale cure - ispričao je Grohl. Dodao je kako je jedna djevojka u kafiću prišla Tayloru te je u jednom trenutku pozvala svoju prijateljicu da im se pridruži.

- Oduševila me čim sam je ugledao . Cijelu sam se večer ponašao blesavo, a na kraju sam joj rekao da je ona moja buduća supruga. Dala mi je svoj broj telefona i napisala "Jordyn, tvoja buduća supruga" - priča Grohl.

Glumila u spotu Foo Fightersa

Osim što se bavila manekenstvom, rekla je da obožava i film. Jordyn je radila na dokumentarnom filmu o Grohlovom bendu , "Back and Forth".

S Foo Fightersima je radila još nekoliko puta , a pojavljuje se i u spotu za pjesmu "White Limo".

Idi na 24sata

Komentari 9

  • foofighterica11 30.04.2014.

    Dave je legenda :)

  • kung fu panda 28.04.2014.

    zna što hoće

  • ojdimidojdimi 27.04.2014.

    ispunio obećanje...........................

Komentiraj...
Vidi sve komentare