To je to što me zanima!

David Beckham otišao u Afganistan i igrao se rata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaš je s vojskom u Afganistanu proveo jedan cijeli dan. Potpisivao je autograme, a vojnici su mu pokazivali koje sve oružje imaju u arsenalu
Vidi originalni članak

Da se za svoju zemlju ne borim na nogometnim terenima, sigurno bi se za nju borio na bojišnici, kazao je David Beckham (35) britanskim vojnicima u Afganistanu. Nogometaš je trupe posjetio kako bi im podigao moral i kazao im je kako je razmišljao o tome da postane vojnik. Izazvao je pravo oduševljenje među vojnicima koji su ga opkolili i tražili da se potpisuje na zastave, uniforme te čak i na WC papir. Trupe nisu znale da David dolazi pa su svi bili ugodno iznenađeni. Ponašali su se prema njemu kao prema princu te su mu dali da isproba razno oružje koje koriste svaki dan. On se jako dobro snašao i uspio je puškom pogoditi metu iz svog prvog pokušaja.
- On je prava legenda i svima nam puno znači to što je došao - kazao je jedan od vojnika. Beckham se jednako oduševio i njima.
- Ovo su najhrabriji ljudi koje sam ikad upoznao i prava mi je čast biti ovdje - rekao je David. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • be yourself 23.05.2010.

    A vi neki šta tu moralizirate, da imamo imalo ekonomske snage i ljudstva sutra bi napali Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Italiju kakvi smo ljudi. Dajte još malo o pacifizmu i miru u svijetu.

  • Harun32 23.05.2010.

    Ovime se stavio na stranu Busha i agresora samovoljno a ne pod prisilom Amerike,sto ce reci da je necovjek.

  • dusansk 23.05.2010.

    Sve je to super, slikanje, zajebancija i slično, al\' kad zapuca.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare