To je to što me zanima!

David Bowie nadao se da će moći snimiti još jedan album

Tony Visconti je izjavio da ga je Bowie nazvao tjedan dana prije smrti i priznao da želi objaviti još jedan album. Čak je snimio demo verzije pet novih pjesama
Vidi originalni članak

Bowiev je producent otkrio da je legendarni glazbenik želio snimiti još jedan album, nakon ‘Blackstara’, kojim bi se zapravo oprostio od publike. Tony Visconti je izjavio da ga je Bowie nazvao tjedan dana prije smrti i priznao da želi objaviti još jedan album. Čak je snimio demo verzije pet novih pjesama, ali je, iako svjestan da nema povratka, bio uvjeren da će poživjeti još nekoliko mjeseci.

Ovo je otkriće producenta Tonyja Viscontija među Bowievim obožavateljima podgrijalo nade da će i nakon njegove smrti biti objavljena još koja nova pjesma. U međuvremenu, belgijski su astronomi jednom nizu od sedam zvijezda dali upravo Bowievo ime, a u tijeku je i glasovanje da se njegov lik štampa na novu novčanicu od 20 funti. Album ‘Blackstar’ se, kako se moglo i očekivati, probio u vrhove većine relevatnih top lista u Britaniji i mnogim zemljama svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dass123 16.01.2016.

    nema do nervoznih postara....svaka cast svima ali samo su oni kraljevi :)

  • OrcaPerestrojka 16.01.2016.

    Najveći europski glazbenik u zadnjih 50 godina.

  • kung fu panda 16.01.2016.

    pripremaju teren da zarađuju na njemu i koju godinu nakon smrti

Komentiraj...
Vidi sve komentare