To je to što me zanima!

Davor Gobac nakon 25 godina opet 'nategnuo' Minnie Mouse

Rokeri su u zagrebačkom klubu nastupili nakon 25 godina. Koncert su organizirali u povodu 50. godišnjice osnivanja kluba. Gobac je odjenuo majicu s likom Mickeya Mousea koju je nosio 1993. godine
Vidi originalni članak

Psihomodo pop se vratio korijenima, kaže Marin Viduka Stiv, voditelj GK Jabuka.

Rokeri su u zagrebačkom klubu nastupili nakon 25 godina. Koncert su organizirali u povodu 50. godišnjice osnivanja kluba. Davor Gobac (54) odjenuo je majicu s likom Mickeya Mousea koju je nosio 1993. i poručio: ‘Nategnuo sam Minnie Mouse’ aludirajući na plakat kojim su prije četvrt stoljeća pozivali ljude na koncert u Jabuku.

Posjetitelji su potpisima odali počast bubnjaru Psihomodo popa Tigranu Kaleboti, koji je preminuo u prosincu.

- Nismo željeli od toga napraviti komemoraciju, nego se dostojno prisjetiti glazbenika - objasnili su organizatori koncerta.

Psihomodo pop se koncertom usprotivio i Bandićevu rušenju GK Jabuke. Gobac je, podsjećamo, u četvrtak došao bagerom pred klub da mu se naruga.

 Svoj performans "začinio" je i izjavama.

- Jabuka je jedan neprimjeren prostor u kojem se moglo čuti svakakve spodobe i svakakva muzika. Mislim da je zrela za rušenje, Jabuka je trula. Mi ćemo to srušiti u toku koncerta, malo bager, malo gitara - najavio je tada Gobac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Koncertom je, kaže, u tome i uspio.

- Klub se ruši glazbom, a ne bagerom - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 11.03.2018.

    Legenda.

  • 7vuk777 11.03.2018.

    sto reći-psiho u truloj jabuki

Komentiraj...
Vidi sve komentare