To je to što me zanima!

Davor Šuker Maju Cvjetković hvatao je za guzu u javnosti...

RASPLAMSALE SE STRASTI Bivši nogometaš i Miss Hrvatske iz 2005. godine mazili su se u javnosti, ali ne žele komentirati jesu li u vezi.
Vidi originalni članak

Bili smo s društvom na večeri. Tu zaista nema ništa skandalozno ni kontroverzno. Prijateljica nas je fotografirala iz zafrkancije. Doista mi se više ne da razgovarati o privatnom životu. Ne želim komentirati jesmo li Davor i ja u vezi, rekla je manekenka Maja Cvjetković (24). Ona i Davor Šuker (42) u zagrebačkom klubu pred svima su se grlili i mazili. Bivši hrvatski nogometni reprezentativac uhvatio ju je i za stražnjicu.

- Ne znam ništa, nisam vidjela tu fotografiju - dodala je Maja, koja je Davora upoznala prije nekoliko mjeseci.Prvi put snimili su ih zajedno u zagrebačkom restoranu People’s. Držali su se za ruke, milovali i nekoliko puta strastveno poljubili. Nakon toga su se opustili u klubu Gallery na Jarunu, gdje su ostali do jutra. Maja je nedavno u intervjuu izjavila da je Šuker jedinstven muškarac. Rekla je kako ih je upoznao zajednički prijatelj, ali da nisu u vezi. Nedavno su ih vidjeli i u romantičnoj šetnji zagrebačkim trgom. Na špici su pili kavu, a s Cvjetnog trga odvezli su se njegovim Mercedesom.

- Volim kombinaciju mačo frajera i džentlmena. Važno mi je da je muškarac dobar prema meni. Njegov imovinski status i godine nisu bitni - otkrila je Maja. Dok je živio u Španjolskoj, bivši nogometaš bio je u dvogodišnjoj vezi s televizijskom voditeljicom Anom Obregon. Povezivali su ga s tenisačicom Ivom Majoli te s manekenkom Kristinom Bradač. Maja je prije tri godine hodala sa zagrebačkim poduzetnikom Davorom Bienenfeldom, a poslije s nogometašem Jerkom Lekom.

Ljubav s Draganom kratko je trajala

Davor Šuker imao je avanturu s manekenkom Draganom Radošević (25). Splićanku je lani u prosincu upoznao u zagrebačkoj diskoteci, ali prekinuli su već u travnju. Oboje su zbog posla često putovali, pa nisu imali vremena jedno za drugo.

Bivši dečko nogometaš prodavao je kokain

Maja se početkom godine često družila s Josipom Modrićem (30), ali nikad nije potvrdila da su bili u vezi. Bivšeg nogometaša Zadra optužili su za dilanje kokaina Franu Olujiću (32), sinu odvjetnika Željka Olujića. Modrić se brani sa slobode

Idi na 24sata

Komentari 45

  • user_54381 17.03.2016.

    Haha frx ne sekiraj se nije vrijedno da ti diže tlak, žutilo je besmrtno.

  • helloo 04.11.2010.

    zaboli me briga..al ne mogu da ne komentiram , nakon što pročitah nešto komentara...svi laju vaki naki itd i kakva je ovo vijest a više komenta na ovome neg na npr posjetio tadić VU...nemam šta više da kažem..pozz

  • kikibonbon23 04.11.2010.

    Lova lova lova lova! ako imas para svaka je tvoja!hahaha bolesno.................. moze joj tata bit!bljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare