To je to što me zanima!

Davor zaružio do jutra: U klubu se razbacao i mrdao bokovima

Na društvenim mrežama pohvalio se kako nije zaboravio korake, ali i potvrdio ono što njegovi kolege u žiriju često kažu - Bilman voli dobre zabave. S partnericom se stiskao na taktove 'Turn Off The Light'
Vidi originalni članak

Davora Bilmana (43) sada gledamo u žiriju Supertalenta, a prije nekoliko godina ocjenjivao je kandidate i u showu 'Ples sa zvijezdama'. Na te stolice je, znao se šaliti, došao zato što je znao nešto više o plesu od samih kandidata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bilman je dugogodišnji plesač koji zna različite stilove plesa i učio je od najpoznatijih svjetskih plesnih instruktora. Bio je i prvak Hrvatske u deset plesova, pet standardnih i pet latino američkih.

Na društvenim mrežama pohvalio se kako nije zaboravio korake, ali i potvrdio ono što njegovi kolege u žiriju često kažu - Bilman voli dobre zabave. S plesnom partnericom zanjihao je kukovima na pjesmu Turn Off The Light i oduševio pratitelje.

DENIS BARTA Pobjednik Supertalenta novac podijelio s bolesnom djecom

- Ples je moja velika ljubav, a kako to izgleda kada se već spremiš za odlazak s partyja, a DJ pusti omiljenu pjesmu iz starih dana - napisao je Bilman. 

Fanovi su mu ispod objave pisali da treba njegovati to što ima jer je to Božji dar. Istaknuli su i da je odličan plesač, ali se i našalili kako postoji jedan reality show u kojem bi se mogao natjecati. 

- Super plešeš, trebao bi se prijaviti na Supertalent - kažu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Leo Archibald 15.10.2019.

    Djeluje puno starije

  • 15.10.2019.

    izgleda ka ederkope...

  • mamacitabonita 15.10.2019.

    Ali ti muskarci danas u tim preuskim hlacama, sto je to?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare