To je to što me zanima!

Davorova jela su hvalili, a onda su mu dali niske ocjene: 'Bilo mi je previše hrane za stolom...'

Gostima je za predjelo poslužio predjelo naziva Šarena oaza, glavno jelo Bijela lava i desert Čudna kombinacija, gosti su najviše komentirali kako su porcije bile previše obilne
Vidi originalni članak

Današnji domaćin u 'Večeri za 5 na selu' iz Nove gradiške i okolice bio je umirovljeni hrvatski branitelj Davor, koji je kandidate ugostio u Novoj Gradiški.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gostima je za predjelo poslužio predjelo naziva Šarena oaza, glavno jelo Bijela lava i desert Čudna kombinacija, gosti su najviše komentirali kako su porcije bile previše obilne, a nekima se nisu sviđale namirnice koje je domaćin koristio.

Davor je jako srdačno dočekao goste te ih s ponudio narescima, sirom u ulju i aperitivom - kruškom, aronijom i domaćim jegerom.

- Izvrsna je kruška - komentirao je Goran.

- Bili su mi fini taj slani sir i nekakva čajna kobasica - tek toliko da se nešto prigrize uz piće - dodala je Anita

Salatu s piletinom, špekom, povrćem i brusnicama domaćin je poslužio za predjelo.

- Bilo je zgodno posluženo i bila je hrpa boja u tom svemu - izgledalo je da će baš biti fino - rekla je Jasmina

- Davor je uložio jako puno truda u svoje predjelo, ipak to sve treba nasjeckati i sjediniti, bilo je ukusno - komentirala je Anita. 

- Velike zdjele, ogromna količina salate, puno sastojaka, mješavina kiselog, slatkog - bilo je jako fino - zadovoljno je komentirao Goran. 

Nakon zanimljive i obilne salate na stol je stigla piletina punjena sirom, šunkom i slaninom uz knedle od kruha.

- Glavno jelo bilo mi je savršeno - rekla je Marijana, a s njom se složila i Jasmina.

- Opet na tom tanjuru nije bila samo jedna stavka i sve je dobro pogodio, nije bilo ni preslano, ni preslatko, dobila sam dojam kao da je profesionalni kuhar - pohvalila je Jasmina. 

Marijana je uživala u glavnom jelu, no stigao je kokos koji Goran i ona ne vole. Naime, Davor je poslužio kolač od kokosa, a Goran je objasnio kako je kokos jedina namirnica koju ne jede, ali je probao kolač i sve mu je bilo u redu.

- Kolač je okusom bio fin s obzirom na to da nisu bila jaja u desertu - rekla je Anita.

Nakon poklona stigli su i svirači tako da su svi zapjevali, a potom i zaplesali.

- Nama Slavoncima uvijek dobro dođe bećarac -  rekla je Anita, a i ostalima se jako svidjela atmosfera kod Davora.

Jasmina je Davoru dala desetku zato što joj je sve bilo izvrsno, a ostali gosti dali su po osmicu - Marijani je predjelo bilo kiselo, Aniti se nije svidjelo što je bilo previše hrane na stolu i što je domaćin pričao o jelu dok je Goran komentirao kako ne voli kokos.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • branitelj iz 5.b. 04.11.2022.

    Prvi obrisani komentar, Davor, svestrani mladi umirovljenik, 25 g. u mirovini, sa 50 g života!! Kako je i zašto otišao u mirovinu, kad je tako svestran, sposoban i mogao je jako puno doprinjeti boljitku države. Koliko takvih imamo.

  • Piver 03.11.2022.

    tu bi trebalo uvest pravilo dodatnog kusaca od strane televizije tipa neki poznati kuhar koji bi takodjer davao ocjenu ali samo za jelo. Onda bi se smanjila mogucnost kalkuliranja od strane sudionika.

  • eka mala 02.11.2022.

    Ove dvije kao ukakane,ne znam im imena,ona plava ne jede slatko i kao vježba,a ova druga puna sebe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare