To je to što me zanima!

Tarru White u backstageu je nakon nastupa čekao dečko

Hally Tomas i Regina izvele su atraktivan lezbo show. Igrale su se s vibratorima, a između igre ljubile su žene i muškarce. Tarru je u backstageu dočekao njen dečko
Vidi originalni članak

Na Prvom hrvatskom sajmu erotike i prateće industrije Eros4U koji je u petak popodne započeo na Zagrebačkom velesajmu, Hally Tomas pokazala je samo gaćice i dva piercinga plešući na pjesmu 'I'm a Barbie Girl'.

- Oduševljena sam Zagrebom i Zagrepčanima jer tu oduvijek ljetujem. Obožavam Hrvate iako imaju male penise - rekla je Hally koja je s nekim Hrvatima bila u vezi i dok je bila klinka. Iako je prva trebala nastupiti Loona Luxx zbog kašnjenja aviona zamijenila ju je Hally. Ona i Regina Moon u petak navečer bi trebale izvesti svoj lezbo show. 

Kevin iz Austrije izveo je performans poput 'Pirata s Kariba'. U jednom trenutku dok se svlačio pozvao je iz publike Danijelu da mu se pridruži na pozornici i uz nju se skinuo do kraja i plesao samo za nju. Danijela je izjavila kako je osjećaj fenomenalan i da je on super striper, ali da ga nije dirala.  Nakon niza porno zvijezda i plesačica ovo je bilo ugodno iznenađenje za ženski dio publike.

- Hrvatice su ljepše od Austrijanki. Poznajem mnogo lijepih Hrvatica u Austriji. Već 12 godina redovito treniram i vježbam zajedno s Marcelom Bravom. Radim akrobacije na rukama i tako održavam formu uz svakodnevno treniranje u teretani  - rekao je Kevin.

Tarra White na pozornicu je došla u rolama i seksi rozom korzetu. Nakon što je skinula sve sa sebe, mušku publiku je zapalila svojim seksi nastupom i vibratorima. Između igre s vibratorima, ljubila je muškarce i žene u publici. Nastup je završila tako što je doživjela orgazam. Zatim su na pozornicu došle vatrena Hally i Regina koje su izvele atraktivan lezbo show. Ljubile su se i mazile, a zatim su izvele na binu muškarca iz publike polegle ga. S njim su izvele još jedan veoma atraktivan show. Tarru White je u backstageu dočekao njezin dečko bankar. 

Jedna od djevojaka nastupila je s violinom, odnosno gudalom. To joj je bio prvi nastup ovog tipa na nekom erotskom sajmu. Nije imala tremu, slušala je glazbu i opustila se.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • novak21 27.11.2010.

    kolegica s faxa mi na slici prodaje "opremu"..hahahaha....to ti je posao,haha...

  • sanja_22 27.11.2010.

    Ajde kad smo sad tako se svi raspisali i krenuli pametovati itd...!Onda ću ja dodat jedan sočan odgovor na ovu temu i sli.teme prije ovog..Nije da nisam bila na takvim događanjima,jesam-nekad sam sama sebi rekla ne samo ekipici s kojima sam došla,da ima lijepih cura i da je to lijepo vidjeti,ugodno je oku meni i drugima,koliko sam vidjela.Ali da moraš baš tako gledati da se vidi iz aviona koda nikad nisi vidio žensku e to je već po meni-ma nemam riječi za tako nešto.Dečki bili slobodni,u vezi,u braku-ne bitno...imate pravo gledati a sad neko više neko manje vaša stvar,ali sa odvratnim komentarima-razmišljanjima i sl.za sebe ostavite..jer kad bi ja kao ženska osoba počela razmišljati kao vi-e od vas uopće ne bi ništa-bolje rečeno-ne bi više bili od nikakve koristi ne samo meni nego općenito...!Lijepo je vidjeti muškarca koji drži do sebe jer on imao 25 g ili 50 npr nebitno...ali neka pokaže da je muško,i čist dovoljno..Npr.kod mene ne biraju god s kim ću npr biti prijatelj,ili s kim ću npr.imat avanturu i sl..imat nešto u sebi i pritom na prvi pogled privući..sasvim dovoljno..tako je kad su u pitanju i dečki i cure...!Ali ovo kaj ja vidim svojim očima,neka mi oproste ako se ko nađe uvrijeđen ali ovo meni ne liči na žensku pa što god vi rekli i mislili!!

  • mellifera196666 27.11.2010.

    Ha,ha,ha,ha,poglejte tipa na zadnjoj slici,taj p..... nikad nije vidio,kaj bi mama rekla da zna gdje je sinek bio!Ma treba i tog sajma nek se poslovi sklapaju.A trebale su i ove doći i reći našim dečkima da imaju male,ehi,hi,hi,hi,hi..................

Komentiraj...
Vidi sve komentare