Obavijesti

Show

Komentari 57

Tarru White u backstageu je nakon nastupa čekao dečko

Tarru White u backstageu je nakon nastupa čekao dečko
7

Hally Tomas i Regina izvele su atraktivan lezbo show. Igrale su se s vibratorima, a između igre ljubile su žene i muškarce. Tarru je u backstageu dočekao njen dečko

VIDEO

Na Prvom hrvatskom sajmu erotike i prateće industrije Eros4U koji je u petak popodne započeo na Zagrebačkom velesajmu, Hally Tomas pokazala je samo gaćice i dva piercinga plešući na pjesmu 'I'm a Barbie Girl'.

- Oduševljena sam Zagrebom i Zagrepčanima jer tu oduvijek ljetujem. Obožavam Hrvate iako imaju male penise - rekla je Hally koja je s nekim Hrvatima bila u vezi i dok je bila klinka. Iako je prva trebala nastupiti Loona Luxx zbog kašnjenja aviona zamijenila ju je Hally. Ona i Regina Moon u petak navečer bi trebale izvesti svoj lezbo show. 

Kevin iz Austrije izveo je performans poput 'Pirata s Kariba'. U jednom trenutku dok se svlačio pozvao je iz publike Danijelu da mu se pridruži na pozornici i uz nju se skinuo do kraja i plesao samo za nju. Danijela je izjavila kako je osjećaj fenomenalan i da je on super striper, ali da ga nije dirala.  Nakon niza porno zvijezda i plesačica ovo je bilo ugodno iznenađenje za ženski dio publike.

- Hrvatice su ljepše od Austrijanki. Poznajem mnogo lijepih Hrvatica u Austriji. Već 12 godina redovito treniram i vježbam zajedno s Marcelom Bravom. Radim akrobacije na rukama i tako održavam formu uz svakodnevno treniranje u teretani  - rekao je Kevin.

Tarra White na pozornicu je došla u rolama i seksi rozom korzetu. Nakon što je skinula sve sa sebe, mušku publiku je zapalila svojim seksi nastupom i vibratorima. Između igre s vibratorima, ljubila je muškarce i žene u publici. Nastup je završila tako što je doživjela orgazam. Zatim su na pozornicu došle vatrena Hally i Regina koje su izvele atraktivan lezbo show. Ljubile su se i mazile, a zatim su izvele na binu muškarca iz publike polegle ga. S njim su izvele još jedan veoma atraktivan show. Tarru White je u backstageu dočekao njezin dečko bankar. 

Jedna od djevojaka nastupila je s violinom, odnosno gudalom. To joj je bio prvi nastup ovog tipa na nekom erotskom sajmu. Nije imala tremu, slušala je glazbu i opustila se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija