To je to što me zanima!

De Niro na dodjeli Tonyja vikao 'J***š Trumpa': Cenzurirali ga

Televizijska mreža CBS uspjela je cenzurirati de Nirovu psovku u prijenosu uživo koji je pratilo više milijuna gledatelja, no čuli su ga oni u publici i novinari koji su pratili ceremoniju
Vidi originalni članak

Oscarom nagrađeni glumac Robert de Niro (74) tijekom ceremonije dodjele nagrade Tony uzviknuo je uvredu protiv američkog predsjednika Donalda Trumpa (71) u televizijskom prijenosu uživo. 

De Niro je na pozornici njujorškog Radio City Music Halla bio kako bi najavio glazbenika Brucea Springsteena (68). 

- Reći ću samo jednu stvar. J***š Trumpa!" - rekao je glumac, pa ponovio psovku. Publika u kojoj su sjedili kazališni glumci, redatelji i producenti to su popratili ovacijama. De Niro nije objasnio svoj komentar i odmah je prešao na pripremljenu najavu Springsteena. 

- Bruce, ti možeš uzdrmati kuću kao nitko drugi. Uf, koliko nam je to sad potrebno - poručio je glumac, dodavši kako se taj glazbenik, kako i sam kaže, uvijek bori za 'istinu, transparentnost i integritet u vladi'. 

Televizijska mreža CBS uspjela je cenzurirati de Nirovu psovku u prijenosu uživo koji je pratilo više milijuna gledatelja, no čuli su ga oni u publici i novinari koji su pratili ceremoniju. 

VIDI OVO: 10 celebrity photoshop failova!

Nagrade Tony daju se za najbolje predstave na Broadwayu, a prošle ih je godine gledalo šest milijuna gledatelja. 

VIDI OVO: 5 celebrity sex snimki na koje ste totalno zaboravili.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • trolam sve sto stignem 11.06.2018.

    robert me diro

  • ballboa 11.06.2018.

    U pravu si majstore ovaj bi i krave izgubio nezna 2 + 2

  • smint 11.06.2018.

    Skup siledžija i lakih "dama", bogatih ljudi koji žive zaštićeni od svih, a zalažu se za multikultu... i takvi viču "j... Trumpa". Ćao licemjeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare