To je to što me zanima!

De Niro na suđenju s bivšom asistenticom: Optužila ga je za seksualno uznemiravanje...

Glumac je prije nekoliko mjeseci u osamdesetoj godini života postao otac po sedmi put, a sad je na suđenju s pomoćnicom koja ga je optužila za nekoliko vrsta uznemiravanja
Vidi originalni članak

Oskarovac Robert De Niro (80) pojavio se danas na saveznom sudu na Manhattanu kako bi dao izjavu protiv svoje asistentice Graham Chase Robinson, a koja ga je optužila za spolnu diskriminaciju i seksualno uznemiravanje, prenosi Daily Mail.

ZA POTREBE REKLAME De Niro se vraća legendarnoj ulozi: 'To je znak da se prodao'

Glumac i njegova nekadašnja pomoćnica pravnu bitku vode još od 2019. godine. Tad je De Nirova produkcijska kuća optužila Robinson za krađu i gledanje filmova tijekom radnog vremena.

Robinson je tad odbila 12 milijuna dolara vrijednu protutužbu koja je teretila De Nira za seksualno uznemiravanje, diskriminaciju i druge prijestupe tijekom njihove desetogodišnje suradnje.

IMAO JE 19 GODINA Robert De Niro oglasio se nakon smrti unuka: 'Tužan sam, molim za privatnost u ovim trenucima'

Podsjetimo, osamdesetogodišnji glumac je u travnju dobio kćer s 35 godina mlađom djevojkom Tiffany Chen (45), a kojoj su dali ime Gia Virginia. Uz Giu ima još šestero djece, a objasnio je i kako se snalazi kao otac u osamdesetoj godini života.

- Ne postaje lakše. Tako je kako je. U redu je. Mislim, ne dižem teške stvari. Tu sam, podržavam svoju djevojku. Ali ona obavlja većinu posla. I imamo pomoć, što je jako važno - ispričao je tad De Niro, prenosi People.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ceralaz 31.10.2023.

    nekome treba lagana lova a sramote očito nema....

Komentiraj...
Vidi sve komentare