To je to što me zanima!

Dean Dvornik postao farmer: Volontiranje me baš ispunjava

ODMOR ZA DUŠU Pjevač iz ljubavi i bez plaće pomaže na imanju s magarcima i konjima. Hrani životinje, češlja ih i vozi gnojivo. Na farmi se osjeća kao kod kuće
Vidi originalni članak

Kad god stigne, Dean Dvornik (49) ide na farmu Kukurin u Jezerima na Murteru. Hrani životinje, češlja ih i vozi gnojivo. 

- Rastužim se svaki put kad čujem da ljudi jedu mlade magarce. Nekad su oni othranjivali naše djedove, nosili njihov teret i pomagali im u poslovima u polju. Trebalo bi ih zakonom zaštititi - rekao nam je Dean Dvornik. 

Splitski kantautor ovog ljeta pjevao je na Murteru. Na otoku je upoznao vlasnike farme, a njihove životinje su ga oduševile. Dean se kod njih osjeća kao kod kuće, a društvo magaraca, konja, pasa, mačaka i prasca ga, kako kaže, opušta. Čak je jahao arapskoga konja, a ljetos je bio na utrci magaraca.

- U rodnom Splitu često hranim lutalice i liječim golubove koji su ispali iz gnijezda - izjavio je pjevač.

Iako dvije godine nije ništa radio, Dean se veseli što sad, poslije osam godina stanke, priprema novi album.

- Nije bilo lako živjeti. Imao sam sreće što sam bio s majkom, pa nisam morao plaćati režije - otkrio je Dean. I ovo ljeto besplatno je radio kao portir u prijateljevu hotelu na Braču. Spojio je, kaže, posao i užitak, vidio staro društvo iz Amerike i obnovio engleski jezik. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Mara Marić 14.07.2015.

    slažem se grad bi deanu trebao dat stalni posao

  • japanokinez 06.09.2012.

    Iako dvije godine nije ništa radio, Dean se veseli što sad, poslije osam godina stanke, priprema novi album. Ja ovo ne razumijem!!! Kako 2 godine možeš ništa ne raditi, a pritom imati 8 godina stanke?????

  • bustedagain 06.09.2012.

    CHECK THIS OUT: http://www.cnn.com/video/?hpt=hp_t3#/video/business/2012/09/05/holmes-croatia-supercar.cnn MADE IN CROATIA !...I am very proud of this guy!

Komentiraj...
Vidi sve komentare