To je to što me zanima!

Dean Kotiga opleo po Grubniću: 'Daj se urazumi, Bog te vidio...'

Mogu ti reći da sam dosta razočaran jer se nisi ni naljutio, ni nešto uzvratio, mediji to neće prenijeti, neće pisati o ratu influencera, ja neću dobiti nove sljedbenike, poručio je lovac stilistu
Vidi originalni članak

Nakon što je u kvizu 'Potjeri' sa, kako kaže, seksi frizurom proslavio 50.000 sljedbenika, lovac Dean Kotiga (33) je na društvenim mrežama opleo po stilistu Marku Grubniću (37).

Prisjetio se kako je u studenom želio nadmašiti stilista po broju pratitelja te je naglasio da je u tome konačno uspio. Pritom je tagirao Marka, da on to vidi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dragi Marko, vidio sam da si pogledao one moje Instagram storyje od jutros, gdje sam se službeno očitovao po pitanju kako sam te prestigao s brojem sljedbenika i da si mi poslao poruku s nekim emojijem koji se smije i napisao bok - opisao je Kotiga.

- Mogu ti reći da sam dosta razočaran jer se nisi ni naljutio, ni nešto uzvratio, mediji to neće prenijeti, neće pisati o ratu influencera, ja neću dobiti nove sljedbenike, ti nećeš dobiti nove sljedbenike, neće se pisati i pričati o nama danima, na forumu neće pisati o nama - dodao je.

RAT INFLUENCERA Kotiga 'prozvao' Hadžiavdagić zbog gole guze, ona se uzrujala

- Baš si malo ukakao stvar, mogli smo obojica lijepo profitirati, a ti si meni i dalje sjajan doslovno, ali svejedno, očekivao sam više - zaključio je Kotiga te je na opis jedne od fotografija napisao: 'Marko Grubnić, daj se urazumi, Bog te vidio'.

Inače, Grubnić nije prva njegova 'žrtva' na društvenim mrežama.

Kotiga se nedavno obrušio i na bosanskohercegovačku influencericu Hanu Hadžiavdagić Tabaković (35) koju je prozvao zbog gole guze. Ona mu je komentar obrisala, zbog čega joj se Kotiga javio. 

No ni tu nije kraj njegovim sprdnjama. Prije toga se brinuo o zdravlju influencerice Paule Sikirić koja je objavila fotografiju na kojoj ispred Pravnog fakulteta u Zagrebu sjedi na hladnom betonu.

To je zabrinulo Kotigu pa joj je poručio da pripazi jer će se prehladiti. Ona to baš nije shvatila kao šalu, pa je rekla kako misli da ga je poslala njezina baka Duška. Zatim je snimila i nekoliko videa u kojima zove babu Dušku, komentare je isključila, a potom i obrisala videa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ogar 22.01.2020.

    Bila bi zanimljiva potjera 4 "influencera"skupljanje pomoći todorićevoj kćeri jer teško živi i mora se snalazit a voditelj Juričanin

  • 22.01.2020.

    Nisam sigurna da li je to ta cura s faxa, ali ima jedna kaj nosi takve tenisice i misli da je super jer dodu oko 5000 kuna, a zapravo izgleda kao da je ukrala tatine tenisice u kojima on pece rostilj na Bundeku

  • dantejebo 21.01.2020.

    baš čudno što ga te influencerice ne kuže...baš ono komplicirana fora za shvatit

Komentiraj...
Vidi sve komentare