To je to što me zanima!

Dean Kotiga zapeo na pitanju o Sulejmanu Veličanstvenom u 'Potjeri', znate li vi odgovor?

Po kojem je nadimku u svom carstvu bio poznat sultan Sulejman Veličanstveni?, glasilo je zadnje pitanje, a lovac je na njega potrošio najviše vremena, ali ipak je netočno odgovorio
Vidi originalni članak

U večerašnjem kvizu 'Potjera' protiv lovca Deana Kotige borili su se Ivan, Nenad, Silvio i Antonio, a u završnoj potjeri protiv Deana natjecali su se samo Nenad i Antonio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pred Kotigom su imali 12 koraka prednosti i borili su se za 87.500 kuna. Kotiga je u završnoj potjeri zaredao nekoliko netočnih odgovora te su ga Nenad i Antonio s velikom prednošću pobijedili. Kotiga je zapeo već na drugom pitanju, a ovo su pitanja koja su ga mučila:

- Što je fotograf Art Shay opisao kao biografiju trenutka? - iako natjecatelji nisu znali odgovor, nije ga znao ni Dean, a točan odgovor je fotografiju. 

EMOTIVNA EMISIJA Vukorepa na kraju 'Potjere' podijelio tužnu vijest: 'Hvala ti za sve i počivala u miru...'

- Koji Faustov antipod leti iznad Wittenberga u litografiji Eugènea Delacroixa? - još jedno pitanje na koje Kotiga nije znao odgovor, na koje su natjecatelji ipak znali odgovor, a to je Mefisto. 

- Kako se zvao sin Johna Fitzgeralda Kennedyja koji je poginuo u avionskoj nesreći 1999.? - Dean je opet pogriješio na pitanju, a Nenad i Antonio točno su odgovorili John. 

- Osnivača kojeg glazbenog servisa u filmu Društvena mreža glumi Justin Timberlake? - Kotiga je preskočio pitanje, ali ni natjecatelji nisu znali odgovor koji je glasio Napster.

RADI KAO MEDICINSKI TEHNIČAR Igor iz Potjere: 'Novac iz kviza potrošit ću na Ultru u Aziji'

- Po kojem je nadimku u svom carstvu bio poznat sultan Sulejman Veličanstveni? - glasilo je zadnje pitanje.

Kotiga je na njega potrošio najviše vremena, ali ipak je netočno odgovorio. Točan odgovor je bio Kanuni, odnosno u prijevodu Zakonodavac. 

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA NAPALA SNAHU U NOVOM SHOWU

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 03.06.2022.

    Sramota je biti lovac kao Kotiga i Morana.Tko ih placa i za što.Kad su oni ne gledam Potjeru.Sramota koje neznanje a još se smiju na kraju.Ja bih plakao od stida.

  • 03.06.2022.

    Kotiga,Dejan mi GA!

  • danyyyy 02.06.2022.

    Od kada je nama Sulejman veličanstveni? Nikola se okreće u grobu, koga hrvati nazivaju veličanstvenim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare