To je to što me zanima!

Dečaku se pokvario kombi na putu za koncert, a Zec i ekipa umalo su zapalili cijeli hotel

Cijeli hotel je bio u dimu, neugodan miris...Svakako to je bila jedan od najstresnijih dočeka - prisjetio se pjevač i rekao da mu je najbolji doček bio onaj 1975. kada mu se rodila kćer
Vidi originalni članak

Domaće zvijezde su za RTL otkrile novogodišnji doček koji im je ostao u sjećanju kao najgori. Pjevač Ivan Dečak (42) iz benda Vatra otkrio je da je upravo ovogodišnji doček Nove godine pošao po zlu jer im se pokvario kombi dok su putovali do Dubrovnika na novogodišnji nastup.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kako to obično biva u našem poslu, nije sve blještavilo kao što to izgleda na pozornici i puno se stvari odvija iza svega toga. Pokvario nam se kombi pa smo kompletne Ploče digli na noge. Na kraju nam je pomogao jedan čovjek koji je naručio dijelove za kombi iz Rijeke. U Metkoviću smo unajmili drugi kombi za koncert. Ljudi su divni, stvarno nemam riječi - rekao je pjevač, a bend je ipak stigao na nastupa na vrijeme. 

Vladimir Kočiš Zec (73) prisjetio se pak jednog vrlo stresnog dočeka s kraja šezdesetih, kada im je uoči nastupa izgorio transformator u hotelu.  - U jednom trenutku smo iznijeli sve instrumente iz prtljažnika, no, vani je padao snijeg, a Vox pojačalo je bilo bez futrole. Naravno, sve se natopilo. Prva proba je prošla u najboljem redu, a kada smo drugi put uključili opremu, transformator je izgorio. Cijeli hotel je bio u dimu, neugodan miris...Svakako to je bila jedan od najstresnijih dočeka - prisjetio se pjevač i rekao da mu je najbolji doček bio onaj 1975. kada mu se rodila kćer. Naša predstavnica na Eurosongu Albina Grčić (22) kaže da joj je prošlogodišnji doček bio najgori jer je cijelo vrijeme bila u strahu.

MLADA PJEVAČICA OTKRIVA Albina za 24sata: Baka pomno sluša moje pjesme, a sva moja gostovanja gleda desetak puta

 

- S društvom sam stigla u Zagreb, a dobro znamo da je dva dana prije dočeka Nove godine bio razoran potres. Bila sam u strahu i doček 2021. mi je definitivno bio najgori - rekla je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare