To je to što me zanima!

Dečki ljuti zbog ispadanja: 'Dali su im devetku, a bilo je sirovo'

Cijelo vrijeme vodila se tijesna borba od bod ili dva razlike, ali djevojke su nešto više oduševile Špičeka pa su zato dobile i bolje ocjene. Katarina i Ana imale su 38 bodova, a Ivan i Ivan 34 boda te su napustili show
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer održao se još jedan napeti kulinarski dvoboj na setu showa ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!’ u kojem su dečki izvukli deblji kraj, a djevojke slavile pobjedu. Ana i Katarina te Ivan i Ivan trebali su skuhati pet degustacijskih sljedova u 75 minuta, a za to im je žiri zadao poveći popis namirnica.

POGLEDAJTE INTERVJU S PAŽANINOM: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao i u svakom dvoboju, parovima su mogli pomagati ostali članovi ekipe, a djevojke su pobijedile u timu pa su im Karmen i Marina smjele pomoći i u samom kuhanju jela. 

- Drago nam je što su nas cure odabrale, iako nam je to velika odgovornost - priznale su Međimurke koje su se osjećale kao da su i one u duelu te su se potrudile maksimalno olakšati kolegicama. Jednako tako i muški je tim pomagao Ivanu i Ivanu, iako su oni međusobno minimalno komunicirali.

- Definitivno se nismo u potpunosti uklopili kao par - kazao je Ivan Živković koji je odlučio kako je najbolje da svatko od njih sam priprema svoje jelo. 

Kada je krenulo kušanje, parovi su se predstavili s domaćom tjesteninom s kozicama, povrtnom juhom, pohanim palačinkama, pariškim odreskom i pomfritom te kolačem od šljiva. Cijelo vrijeme vodila se tijesna borba od bod ili dva razlike, ali djevojke su nešto više oduševile Špičeka pa su zato dobile i bolje ocjene. Nakon degustacijskog menija Ana i Katarina imale su ukupno 38 bodova, a dečki 34. 

- Špiček nam je dao crveni karton - kazao je Ivan Klaić kojem je, naravno, bilo žao što napuštaju show, ali oba su Ivana bila svjesna da su cure u ovom izazovu bile malo jače. 

- Sva su jela bila bolja od naših i sve super, ali ocijeniti sa 9 nešto što je bilo sirovo - nije u redu - komentirao je Živković i pritom se osvrnuo na kolač od djevojaka koji je Špiček nagradio s devetkom, a Pažanin je dobio potpuno sirov kolač. Tako su dečki ostali kratki za još jedan par u timu.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 23

  • BabaYaga 15.11.2019.

    Ivan&Ivan su bili silom prilika spojeni u par i nisu si sjeli kako treba, pa se to odrazilo i na njihovo kuhanje, jer ako se ne kuha s ljubavlju to se osjeti na jelima, a kod njih je bila prisutna manje više stalno loša energija i disonantni tonovi, tako da nije njima kriv Špiček što su ispali.

  • 15.11.2019.

    Samo kratko. Voditeljicu i Špičeka pod hitno prominit.

  • popular123 15.11.2019.

    Pažanin nije objektivan,u svim emisijama se to vidi.Špiček je ipak objektivniji.Čudno da je samo njegov kolač bio sirov.Nešto mora naći da bi,da ocjenjuje,dao nisku ocjenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare