To je to što me zanima!

'Dečkima iz 'The Grand Toura' zakasnila sam na snimanje...'

Nekadašnja televizijska voditeljica na zadarskoj televiziji honorar od snimanja odavno je potrošila. Zahvaljujući genima i vitkoj liniji manekensku karijeru gradila je od 12. godine
Vidi originalni članak

Već sam zaboravila da sam uopće snimala kadrove s Jeremyjem Clarksonom, Richardom Hammondom i Jamesom Mayom pa se ne mogu naviknuti na to da mi non-stop zvoni telefon. Dobivam i pozitivne i negativne komentare gledatelja, a tješim se uzrečicom da se za dobrim konjem prašina diže, kaže manekenka Silvija Jurin (32).

BRZA I ŽESTOKA Zadarska manekenka Silvija oduševila u 'The Grand Touru'

Prije nekoliko dana na Amazonu je prikazana posljednja epizoda automoto showa “The Grand Tour” koja se lani snimala u Hrvatskoj. Zadranka je u njoj voditeljima pomagala testirati “bijesne aute” i u svega nekoliko minuta vožnje s Clarksonom zaradila simpatije gledatelja iz cijeloga svijeta. 

- Ekspresno su me angažirali za snimanje. Poslala sam svoje fotografije i za sat vremena sam se već morala ‘ukazati’ na lokaciji. Moram priznati da sam zakasnila na snimanje pet minuta. Bilo mi je užasno neugodno kad sam shvatila da se čeka samo mene - rekla je Dalmatinka koja je inspiraciju za styling u emisiji našla u filmu “Brži i žestoki”. Iz ormara je zgrabila kratku majicu, vruće hlačice i kombinezon otvorenih leđa te odjurila na set. 

Slušaj tatu: Silvija se cijeloga života držala očeva savjeta, koji joj je rekao da se kloni ‘Brzih i žestokih’

- Dečki su stvarno džentlmeni, jako su pametni i elokventni. Baš su face. Dosta su improvizirali na licu mjesta pa sam se prilagodila njima - kaže Silvija. Na snimanju se najviše zbližila s Clarksonom koji ju je počastio nezaboravnom vožnjom u najnovijem modelu Audija. Nakon što je emisija prikazana, javila mu se.

TROJAC BEZ REŽIJE Zvijezde Grand Toura u Zadru su napravile vatrogasno vozilo

- Napisala sam mu da su me razveselili pozitivni komentari publike. Odgovorio mi je da mu je drago što se većini gledatelja dopada emisija u kojoj sam sudjelovala - pohvalila se manekenka. Premda se s najplaćenijim televizijskim voditeljem Clarksonom brzo sprijateljila, nikad je, tvrdi, nisu privlačili muškarci s luksuznim jurilicama.

- Tata me je davno upozorio na opasnost od brzine u prometu. Uvijek mi je govorio da što brže izađem iz automobila onih koji se foliraju na cesti. Toga sam se i držala kroz život. Za sebe mogu reći da sam dosta dobar vozač - dodaje Silvija koja je vozački ispit položila sa 17 godina, a danas vozi Opel iz 1998. 

Vozi polako: Kad ju je Jeremy provozao Audijem, Silvija je jedva čekala izaći iz automobila

Nekadašnja televizijska voditeljica na zadarskoj televiziji honorar od snimanja odavno je potrošila. Zahvaljujući genima i vitkoj liniji manekensku karijeru gradila je od 12. godine. Zbog angažmana na svjetskim modnim pistama obišla je desetke država, no prioritet joj je bio završiti fakultet. 

'SLUPALI' RIMČEV AUTO Prizori iz Hrvatske u najavi za novu sezonu 'The Grand Tour'

- To se baš i ne cijeni u Hrvatskoj, ali bit će bolje - smije se atraktivna Zadranka koja je zapela za oko stotinama tisuća gledatelja popularnog “The Grand Toura”. Njihova laskanja je pretjerano ne diraju jer je, kaže, već dulje u sretnoj vezi.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Lutko, pošto je pašteta? 06.01.2018.

    ma ona stvar je manekenka. čim je epizoda s HR izašla, pogledali smo dečko i ja. sad stvarno znam da smo mi hrvati seljačine. ona prva sa šorcom je toliko antipatična da to nisu istine, niti zna brojati na engleskom, niti nema trunka srama. najbolje su mi bile face Jeremyja i hammonda kad su se one dvije kreveljile u kamere

  • Mefer 05.01.2018.

    Treba ju tafčibanit

  • max2017 05.01.2018.

    No sada kada je njima zakasnila, onaj tko ju želi angažirati mora požuriti jer s novostečenom navikom -fulala bi godinu termina a, ne sat......! Ovo "geni" i "od 12. godine" ima prijevod ??? ili nije za javnost ??!

Komentiraj...
Vidi sve komentare