To je to što me zanima!

Dečko Georgea Michaela: Ovaj Božić nikad neću zaboraviti...

Legendarni glazbenik preminuo je jučer u svom domu u Oxfordshireu, a kao uzrok smrti naveden je srčani udar. Pronašao ga je njegov dečko Fadi Fawaz
Vidi originalni članak

Ovaj Božić nikad neću zaboraviti. Prva stvar koju sam ujutro vidio je moj preminuli partner u krevetu. Uvijek ćeš mi nedostajati, napisao je Georgeov dečko Fadi Fawaz na svom Twitteru.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Legendarni glazbenik preminuo je jučer u svom domu u Oxfordshireu, a kao uzrok smrti naveden je srčani udar. Karijeru je započeo osamdesetih u grupi 'Wham!', a najveće uspjehe postigao je kao samostalni izvođač zahvaljujući hitovima kao što su 'Careless Whisper', 'Faith', 'Freedom' i mnogi drugi.

- S velikim žaljenjem obavještavamo javnost da je voljeni sin, brat i naš prijatelj George mirno preminuo u svom domu za Božić. Obitelj moli za privatnost u ovom teškom trenutku - rekao je glazbenikov glasnogovornik.

frizerom Fadijem povezivali su ga godinama, a par je vezu držao podalje od očiju javnosti. 

Ispred kuće Georgea Michaela od jutra su se skupljali fanovi koji su palili svijeće i oplakivali glazbenika.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • jack_daniels_1 27.12.2016.

    Samo mala ispravka na moj prvi komentar: Pustite (pustiMO) čovjeka da počiva u miru i poslušajte (poslušajMO) još jednom "Jesus to a child" u spomen na njega. R.I.P.

  • magyar1112 27.12.2016.

    Što su se latentni homići uznemirili... Rip GM

  • dragan18 27.12.2016.

    RIP

Komentiraj...
Vidi sve komentare