Obavijesti

Show

Komentari 404

Ovo mu je bio posljednji Božić: Umro je slavni George Michael

Ovo mu je bio posljednji Božić: Umro je slavni George Michael
1

Preminuo je legendarni pjevač George Michael, javljaju britanski mediji. Vijest da je pronađen mrtav u svom domu je potvrdio i njegov glasnogovornik, kao i da nema tragova nasilne smrti

VIDEO

Pjevač George Michael preminuo je u 54. godini života, objavio je BBC.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:43

 

Pronađen je mrtav u svom domu, a nema naznaka nasilne smrti. 

Vijest je potvrdio njegov glasnogovornik.

- S velikim žaljenjem obavještavamo javnost da je voljeni sin, brat i naš prijatelj George mirno preminuo u svom domu za Božić. Obitelj moli za privatnost u ovom teškom trenutku - rekao je glasnogovornik.

George Michael rođen je kao Georgios Kyriacos Panayiotou, 25. lipnja 1963., a slavu je stekao tijekom 1980-ih kao član dua Wham! što ga je osnovao s prijateljem iz školskih dana Andrewom Ridgeleyjem.

Preminuo je od zatajenja srca u svom domu u mjestu Goringu u Oxfordshireu. Policija je objavila da su u pjevačev dom pozvani na Božić nešto prije 14 sati, a britanski mediji pišu da je George umro u 13:42 (14:42 po našem vremenu). 

Jedan od prvih koji se od pjevača oprostio na društvenim mrežama, bio je njegov kolega iz grupe Wham! Andrew Ridgeley.

- Srce mi je slomljeno jer je otišao moj voljeni prijatelj Yog. Ja, njegovi voljeni, njegovi prijatelji, svijet glazbe, cijeli svijet tuguje. Zauvijek voljen - napisao je.

Prijatelju je na Instagramu posljednje zbogom rekao i Elton John

- U dubokom sam šoku. Izgubio sam voljenog prijatelja, najdražu i najdarežljiviju dušu i briljantnog umjetnika. Suosjećam s njegovom obitelji, prijateljima i svim obožavateljima - stoji u Eltonovoj objavi.

- Sada mislim na Georgeovu obitelj, prijatelje i obožavatelje. Bio je jako voljen i nadam se da je to znao jer je tuga koja sada vlada u svijetu neizreciva. Shrvan sam. Imao je prekrasan glas i njegova glazba će živjeti dalje u spomen na njegov talent. Nadam se da će ga Buda primiti u svoje naručje - napisao je Boy George na Twitteru.

Producent Mark Ronson, uz posljednji pozdravu Michaelu, napisao je kako je on bio svjetski fenomen i jedan od istinskih engleskih velikana kojemu se nemoguće odužiti za sve što je napravio.

Osim njih, od pjevača su se oprostili i Ellen DeGeneres, Bryan Adams, MC Hammer, DJ David Guetta, članovi benda Duran Duran, William Shatner i mnogi drugi.

 

Farewell My Friend! 🙏🏻 Another Great Artist leaves us. 💔Can 2016 Fuck Off NOW?

A video posted by Madonna (@madonna) on

George je sljedeće godine planirao izdati svoj novi album, a dogovorio je i suradnju s producentom Naughty Boyem.

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 404
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao