To je to što me zanima!

Dečko Kourtney Kardashian je zbog avionske nesreće imao PTSP, ali sada opet leti avionom

Prije nekoliko tjedana otputovao je s Kourtney, njezinom mamom Kris Jenner i Krisovim dečkom  na putovanje u Meksiko.  Nedavno se odlučio na drugi let avionom, gdje je su on i djevojka otišli u Italiju
Vidi originalni članak

Prošlo je više od 13 godina od kobne avionske nesreće u kojoj je bubnjar Travis Barker (45) jedva ostao živ, dok je četvero od šest putnika poginulo. On se tada zavjetovao da više nikada neće letjeti avionom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Otkako je u vezi s Kourtney Kardashian (42) Travis je odlučan u namjeri da pobijedi traumu.

PRIRODNA ŽENSKA Dok joj dečko gleda u stranu, Kourtney časti toples fotkama

Prije nekoliko tjedana otputovao je s Kourtney, njezinom mamom Kris Jenner (65) i Krisovim dečkom Coreyjem Gambleom (40) na putovanje u Meksiko.  Nedavno se odlučio na drugi let avionom, gdje su on i djevojka otputovali na odmor u Italiju, prenosi Page Six.

Ranije ove godine, Barker je ispričao da ima problema s PTSP-om i traumom nakon što je preživio pad aviona zbog čega je prolazio kroz terapije.

- Bio sam u tami, nisam mogao hodati niz ulicu. Stalno sam viđao avione na nebu. Bio sam uvjeren da će se srušiti, a taj prizor nisam htio gledati - ispričao je u razgovoru za Men's Health.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Demetra 28.08.2021.

    Krisovim dečkom??? Koja je ovo jezična figura, jadan ne bio??? 😂 😂 😂 Valjda Krisinim dečkom, njezin bivši muž je promijenio spol, ona (još) nije!

  • vedii888 28.08.2021.

    na šta liči .

  • no sleep 28.08.2021.

    Kaj ovo pokušo skopirat šahovnicu na prsima

Komentiraj...
Vidi sve komentare