To je to što me zanima!

Dečko me zlostavljao, obitelj mi je pomogla da pobjegnem

DRAMA MANEKENKE Šalinović je u emotivnom postu u kojem je pozvala žrtve zlostavljanja da progovore, priznala da je i ona bila u nasilnoj vezi
Vidi originalni članak

Recite STOP nasilju. Jer ni jedno živo biće na ovoj planeti nije zaslužilo nikakvu vrstu nasilja, napisala je manekenka Kristina Šalinović (27) na svom Facebooku.

Osim što je u postu pozvala sve žrtve zlostavljanja da progovore o teškim trenutcima te im poslala poruke podrške, Kristina je priznala kako je i sama bila žrtva.

- Ja sam iz bivše veze pobjegla, jer sam bila žrtva psihičkog nasilja. Na svu sreću, svaki put kad je ruka bila dignuta na mene, nije bilo udarca. Uz pomoć svoje sestre i podrške svoje obitelji, uspjela sam pobjeći iz takve veze - stoji između ostalog u objavi.

Inače, Makaranka je nedavno ispričala kako je od karijere je odustala jer je modna industrija od nje tražila neprihvatljive ustupke.

- Završila sam na jednom snimanju gdje je atmosfera bila kao u softpornu. Djevojke su se šetale gole ili u toplesu, a meni su nakon šminke dali da odjenem prozirne tange i štikle. Ja sam to odbila - otkrila je.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 10.11.2017.

    Ma tko zna šta je bilo tu. Vidite da su joj svi krivi. Čak i modna industrija ju je zlostavljala...Osoba koja voli biti žrtva. Psiholog sam pa znam

  • Michelangelo 10.11.2017.

    Ne znam što bi rekao na ovo,samo znam da mi neko udari kćer,ja bi završio u zatvoru zbog masakriranja!!!

  • Arzancanin 10.11.2017.

    Dosadna tema🙄🙄🙄🙄!!! Jadne žene, svi su žrtve kod nas i u Hollywoodu. A neke ne bi znao da nisu bili u krevetu za nekim likom 😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare