To je to što me zanima!

Dečko Megan Fox pobjesnio na koncertu pa fana udario šakom

Pjevao je 'Drunk Face'. Spustio se na dio između pozornice i publike, gdje uglavnom stoje njihovi zaštitari, i udario ljutitog fana
Vidi originalni članak

Dečko glumice Megan Fox (35), glazbenik Machine Gun Kelly (31), s bendom je nastupio na festivalu 'Lauder Than Life' u Louisvilleu. Za vrijeme koncerta mladi pjevač sukobio se s posjetiteljem, a snimka njihovog okršaja postala je viralna. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Machine Gun Kelly pjevao je 'Drunk Face' kada se spustio s pozornice na dio gdje uglavnom stoje njihovi zaštitari i udario ljutitog fana.

Naime, muškarac se progurao kroz rulju, uspješno izbjegao zaštitare, prišao glazbeniku i gurnuo ga. Pjevač je zbog toga  pobjesnio i krenuo za njim pa ga udario šakom dok su ih zaštitari pokušavali razdvojiti. 

Uz tučnjavu, na YouTubeu se pojavio video na kojem se može vidjeti i čuti kako je publika negodovala prilikom izvođenja pjesme 'Forget Me Too' na istom koncertu. 

- Ne znam zašto mediji lažu i pišu protiv mene. Ja sam na koncertu vidio 20 tisuća nevjerojatnih obožavatelja koji su pjevali u glas i 20 onih ljutitih - napisao je Machine Gun Kelly na svom Twitter profilu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • japanokinezjapano 29.09.2021.

    Nije mogao obuzdati bijes jer je vidio Maju Šuput kako izgleda.

  • Maestral1990 29.09.2021.

    Trash.

  • undžgapar 29.09.2021.

    pi....a

Komentiraj...
Vidi sve komentare