Obavijesti

Show

Komentari 6

Dečko Megan Fox pobjesnio na koncertu pa fana udario šakom

Dečko Megan Fox pobjesnio na koncertu pa fana udario šakom
2

Pjevao je 'Drunk Face'. Spustio se na dio između pozornice i publike, gdje uglavnom stoje njihovi zaštitari, i udario ljutitog fana

VIDEO

Dečko glumice Megan Fox (35), glazbenik Machine Gun Kelly (31), s bendom je nastupio na festivalu 'Lauder Than Life' u Louisvilleu. Za vrijeme koncerta mladi pjevač sukobio se s posjetiteljem, a snimka njihovog okršaja postala je viralna. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Impresivna izdanja najvećih svjetskih zvijezda na glamuroznomMet Gala 2021. VIDEO

Machine Gun Kelly pjevao je 'Drunk Face' kada se spustio s pozornice na dio gdje uglavnom stoje njihovi zaštitari i udario ljutitog fana.

2021 MTV Video Music Awards arrivals

Naime, muškarac se progurao kroz rulju, uspješno izbjegao zaštitare, prišao glazbeniku i gurnuo ga. Pjevač je zbog toga  pobjesnio i krenuo za njim pa ga udario šakom dok su ih zaštitari pokušavali razdvojiti. 

Uz tučnjavu, na YouTubeu se pojavio video na kojem se može vidjeti i čuti kako je publika negodovala prilikom izvođenja pjesme 'Forget Me Too' na istom koncertu. 

- Ne znam zašto mediji lažu i pišu protiv mene. Ja sam na koncertu vidio 20 tisuća nevjerojatnih obožavatelja koji su pjevali u glas i 20 onih ljutitih - napisao je Machine Gun Kelly na svom Twitter profilu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin