To je to što me zanima!

DeGeneres: Na nebu se ukazala duga kada mi je preminuo otac

Otac komičarke je preminuo ovog tjedna u 92. godini. Ellen se u svojoj TV emisiji prisjetila djetinjstva, a nedavno je s glumicom Portiom de Rossi proslavila devetu godišnjicu braka
Vidi originalni članak

Nije u sebi imao ni trunku predrasuda. Bio je jako dobar čovjek i prihvaćao je ljude oko sebe, rekla je Ellen DeGeneres (59). Voditeljica i komičarka je u svojoj emisiji 'The Ellen Show' rekla publici da je njezin otac, bivši prodavač osiguranja Elliot DeGeneres preminuo ovog tjedna u 92. godini.

- Nije bilo neočekivano i uspjela sam mu reći zbogom. Ipak otac je otac i strašno me pogodio njegov odlazak - otkrila je voditeljica. 

Dodala je kako je živio dobar, dug život, a drago joj je što se veselio njezinu uspjehu. 

MALO JE JEZIVO Ljubomorna Portia uhodi Ellen DeGeneres na radnom mjestu

- Moj otac se jako ponosio mojim radom. Sviđalo mu se što je njegova kćer dobila vlastitu pozornicu s imenom na njoj - ispričala je komičarka. 

DeGeneres je objavila i crnobijelu fotografiju na kojoj još kada je bila djevojčica 'pozira' kraj oca te se prisjetila svog djetinjstva. 

- Išli smo samo na jedan obiteljski odmor. Doveo me ovdje u Warner Bros studio i sve smo razgledali. Oduševio se kada sam dobila ovdje posao - istaknula je voditeljica. 

Kaže da je volio boraviti u holivudskim studijima, a kada je umro vidjela je dugu iznad svoje slike. DeGeneres vodi emisiju 'The Ellen Show' od rujna 2003., a njemu uvijek izvodi komične scene s holivudskim zvijezdama.

Voditeljica je u braku s glumicom Portiom de Rossi (44) i kaže da joj je biti supruga najbolja uloga u životu. Prošle godine su proslavile devetu godišnjicu braka. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Demetra 12.01.2018.

    Ukazuju se njoj dugine boje već dugo....

  • 12.01.2018.

    Kad sam bila mala cjerovala sam da ako prodjem ispod duge da cu promijenit spol... mozda nam Ellen zeli nesto indirektno, porucit.

  • bluesbob 12.01.2018.

    Komičarka? Da nije lezba nitko ne bi znao za nju..samo u retardamera

Komentiraj...
Vidi sve komentare