To je to što me zanima!

Dekolte do pupka: Svi se čude kako Vlatki nije ništa 'ispalo'

Iako su pred publikom šetali ljepotice i frajeri, glavna zvijezda je ipak bila Vlatka Pokos, koja je 'hipnotizirala' svojim dekolteom do pupka u haljini koju bi ipak mogli nazvati preriskantnom
Vidi originalni članak

Sinoć je u Poreču okrunjena Miss turizma Lara Vukušić, koja će Hrvatsku predstavljati koncem godine u Hong Kongu. Mister turizma, koji će boje Hrvatske braniti sljedeće godine u Panami, je Jakov Vranković . Oboje dolaze iz Splita.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Voditelji večeri bili su Vlatka Pokos i Boris Kosmač koji je ujedno i vlasnik licence za Hrvatsku, a publiku su oduševili nastupi grupe Karma, porečkog The Voicea Gordana Gregurovića, Ane Rucner, Jacquesa Houdeka te Alke Vuice koja je najavila i svoj novi album naziva Croatian Summer. Iako su pred publikom šetali ljepotice i frajeri, glavna zvijezda je ipak bila Vlatka Pokos, koja je 'hipnotizirala' svojim dekolteom do pupka. Voditeljica je u haljini izgledala prekrasno, ali svi su se svejedno pitali kako joj se haljina cijelu večer uspjela održati točno tamo gdje treba.  

- Presretan sam odabirom pobjednika. Nadam se odličnom rezultatu na svjetskim izborima u Honk Kongu i Panami - rekao je Boris Kosmač nakon proglašenja pobjednika. 

Idi na 24sata

Komentari 198

  • Lollipop17 11.07.2016.

    SVI SE CUDE?! ma nemoj!

  • *Montenegro Diamantes* 11.07.2016.

    ..Kad vidim ovakve mliječne žlijezde, ja prebrojim sve na nebu zvijezde..uffff..

  • IviIvi 11.07.2016.

    ja ne vidim nikakav problem ni razlog zasto ju nebi nasadio na k par puta,neovisno kakav ten ili odjecu imala

Komentiraj...
Vidi sve komentare