To je to što me zanima!

Demi je objavila fotke u bodiju od lateksa: 'Udaj se za mene'

Pratitelji nisu skrivali oduševljenje njezinim fotografijama, pa je dobila i bračne ponude. Očarana je bila i Kinsey Wolanski, koja je preko noći postala popularna kad je uletjela u teren tijekom finala Lige prvaka
Vidi originalni članak

Influencerica i model Demi Rose (24) nije oštetila svoje pratitelje za Valentinovo. Objavila je niz fotografija u crvenom bodiju od lateksa, kojima je čestitala Valentinovo. Imala je i crvene rukavice koje je uskladila s bodijem, a u ruci je držala crvenu ružu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pratitelji nisu skrivali oduševljenje njezinim fotografijama, pa je dobila i bračne ponude.

- Stani... Hoćeš se udati za mene - napisala joj je Kinsey Wolanski (23), koja je preko noći postala popularna kad je uletjela u teren tijekom finala Lige prvaka nakratko prekinuvši utakmicu Liverpoola i Tottenhama. 

Demi gotovo nikad ne objavljuje fotografije na kojima je obučena. Većinom na sebi ima kupaće kostime, donje rublje, a ponekad je potpuno gola. Zbog provokativnih fotografija prati je 13 milijuna ljudi. 

Često putuje svijetom, većinom u toplije krajeve. Kad je bila u Meksiku, na jednoj fotografiji je pozirala potpuno gola. U prvi plan je stavila grudi, a na drugoj fotografiji istaknula je stražnjicu. 

Demi je, inače, 'teška' 26 milijuna kuna. Osim što veliku svotu novca zarađuje golišavim fotografijama na društvenim mrežama, Demi povremeno radi kao DJ i pojavljuje se u spotovima. Pojavljivala se u spotovima Chrisa Browna i DJ Khaleda, a 2016. godine optužena je da se bavi prostitucijom.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Brick 16.02.2020.

    Kad će ova zarađivati na nekom stvarnom poslu?

  • teaa 16.02.2020.

    Super guza 😁

  • ucjena 16.02.2020.

    Jadna, koja šteta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare