To je to što me zanima!

Demi je u filmu zavodnica dok pleše, privatno je druga priča...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ples oko šipke za film 'Striptiz' svladala je do najsitnijeg detalja. Njeni seksi ples u stvarnosti Ashtonu nije bio fora. Kad se Demi 'razbacala', njemu je bilo neugodno
Vidi originalni članak

Nakon filma 'Striptiz' za Demi Moore (49) uzdisao je svaki muškarac na planeti. Umijeće plesa oko šipke za taj je film svladala do najsitnijeg detalja i bez srama je pokazivala bujne grudi i utegnutu stražnjicu. Privatno, ipak, Demi i nije baš neka plesačica. Snimke s koncerta na kojem je bila s Ashtonom Kutcherom (33) dok im je ljubav još cvjetala dokazuju jedino da Demi uopće nema ritma. 

Pokušala je plesati zavodnički, Ashtona 'hipnotizirati' izvijanjem bokova i prćenjem, no jedina reakcija koju je od njega uspjela izmamiti bilo je čuđenje. Sve je to radila u javnosti, no nije ju ni najmanje zabrinjavalo što ljudi oko nje kolutaju očima dok ona pleše. Ashton ju je pokušavao smiriti i zaustaviti, no nije uspio. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • miguelmihaela 21.11.2011.

    Eh, što zaljubljena žena/čovjek moze od sebe napraviti budalu, to niko ne može. Samo, svi smo mi bar jednom od sebe pravili budale :)

  • katherine 21.11.2011.

    pa nije lose kad ima toliko godina

  • vidovnjak 20.11.2011.

    ne bih se složio da nije zavodnica dočim šutira ovakvog komada...

Komentiraj...
Vidi sve komentare