To je to što me zanima!

Demi Lovato ima novog dečka: Tijekom večere se stalno ljubili

Jako je drag prema njoj, čak je i ustao kada je ona išla na WC. Zajedno su dijelili hranu, uključujući i desert, ali nije bilo alkohola. On je platio račun, prenio je zaposlenik sushi restorana u kojemu je par večerao
Vidi originalni članak

Demi Lovato (26) prošlog mjeseca završila je s rehabilitacijom, a nakon što se aktivirala na društvenim mrežama, počela je uživati i u novoj ljubavi. Stvari su se 'zagrijale' između pjevačice i njezinog modnog dizajnera Henryja Levyja (27). Ispred sushi restorana u Malibu, paparazzi su uhvatili novopečeni par kako se ljubi. 

PJEVAČICA SE OPORAVLJA Završilo odvikavanje? Demi su 'ulovili' na večeri s prijateljem

- Demi izgleda odlično. Činila se sretnom na spoju. Bili su vrlo nježni. Šetali su držeći se za ruke i ljubili su se tijekom večere. Definitivno su u vezi. Jako je drag prema njoj, čak je i ustao kada je ona išla na WC. Zajedno su dijelili hranu, uključujući i desert, ali nije bilo alkohola. On je platio račun - rekao je zaposlenik restorana za People. 

Demi i Henry pokazali su se u javnosti prije mjesec dana kada je ujedno i Demi prvi put izašla s rehabilitacije. Tada su također otišli u sushi restoran, ali u Beverly Hillsu. Nedugo nakon toga, šetali su držeći se za ruke dok su išli do auta nakon večernjeg izlaska. 

Par još uvijek nije potvrdio vezu, ali prije dva tjedna pjevačičin prijatelj izjavio je da Henry samo pomaže Demi kako bi se brže oporavila. Točnije, pruža joj 'trijezno društvo'.

- Demi želi biti u blizini ljudi koji su istog mišljenja kao ona, a Henry je dobra energija za nju. Provode zajedno puno vremena, ali Demi nije fokusirana na zabavljanje. Skoncentrirala se na zdravlje - rekao je tada prijatelj pjevačice.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kinezojapanac 11.12.2018.

    Vraća se sa rehabilitacije i kada se s njim posvađa i prekine, pravac ludnica u jednom smijeru za unutra.

  • 11.12.2018.

    bravo neka se vole,lijepa vijest

  • DraženČičak-GTi 11.12.2018.

    Fin neki decko

Komentiraj...
Vidi sve komentare