To je to što me zanima!

Demi Lovato je pokazala nove grudi: 'Narasle su mi od hrane'

Doslovno sam toliko umorna od toga da se sramim svog tijela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja, rekla je nedavno pjevačica i okrenula novo poglavlje u životu
Vidi originalni članak

Pjevačica Demi Lovato (28) je krajem srpnja obznanila da se zaručila za Maxa Ehricha (29). Unazad dvije godine Demi se bori s viškom kilograma. Na rehabilitaciji se udebljala i primala je razne neugodne komentare na račun svoje težine. Bavila se borilačkim sportovima kako bi dotjerala liniju, a sad je, tvrdi, baš boli briga za koje kilo više iz razloga što je napokon 'dobila' grudi.

POGLEDAJTE VIDEO: Demi je treneru razbila zub

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Zanimljiva činjenica: Nikad nisam imala grudi dok nisam počela jesti što sam htjela. Cijeli život mrzila sam svoje male dojke i kad sam prestala paziti na ono što jedem, dobila sam grudi koje sam htjela. Ovdje se ne radi o grudnjaku koji ih podiže ili nekoj korekciji. To sam ja! - komentirala je Lovato i nastavila:

- I znate što? One će se promijeniti. I meni će to biti okej. Ali neka svima ovo bude lekcija. Naše tijelo radit će ono što bi i trebalo raditi čim ga mi prestanemo kontrolirati. Koja ironija...

Pjevačica se u prošlosti borila s poremećajima u prehrani, depresijom te je sama sebi nanosila ozljede, a završila je u bolnici zbog predoziranja.

- Kad sam imala 12 godina, u školi je bila raspisana i peticija koja me trebala potaknuti da se ubijem. Nazivali su me ružnim riječima i govorili mi da sam debela i ružna. Znam da ih nisam trebala slušati, ali sam ipak sve uzimala k srcu. Mislila sam da nemam prijatelje baš zato što sam debela - rekla je jednom prilikom za američke medije.

Ipak, nakon odvikavanja je pokazala da je jača od 'dežurnih komentatora' na društvenim mrežama. Objavila je neobrađenu fotografiju sebe u bikiniju i pokazala pratiteljima celulit. 

S MAXOM EHRICHOM Demi Lovato se zaručila: 'Nisam nikada nikoga toliko voljela...'

- Znate što, to je celulit. Doslovno sam toliko umorna sramljenja svog tijela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja. Želim novo poglavlje u svom životu, da mogu biti autentična radije nego da pokušavam ispunjavati nečije tuđe standarde - napisala je i dodala da je ponosna što ima tijelo koje je puno toga prošlo.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Cura na zadatku 10.10.2020.

    Bucka.

  • posljednji zagorac 10.10.2020.

    Meni isto!!!

  • 10.10.2020.

    Dobre su joj sise ali sumnjam da je od hrane. 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare