To je to što me zanima!

Demi Moore: Izgledam vam staro jer imam 47 godina!

Demi ima 2.4 milijuna obožavatelja , a jedan od njih komentirao je fotografiju i napisao Demi da izgleda staro u licu i vratu
Vidi originalni članak

Američka glumica Demi Moore (47) i njen suprug Ashton Kutcher (31) imaju profile na stranici 'Twitter'. Svakodnevno se dopisuju, objavljuju svoje fotografije i statuse. Demi ima 2,4 milijuna obožavatelja, a jedan od njih komentirao je fotografiju i napisao Demi da izgleda staro te da se to posebno vidi po njenom vratu i obrazima. Demi mu je odgovorila:
- Imam 47 godina, kako bi trebala izgledati?
Nakon toga nastavila je objavljivati svoje fotografije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • black25 18.12.2009.

    Ma je, dobro je rekla. Makar,47 godina je daleko od starosti. Samo, nije stvar u tome. Tko god joj je uputio takav komentar, nema baš previše kulture, ali u jednu ruku mi i nije čudno da ljudi tako komentiraju. Jednostavno se sve svelo na plastiku, botoksiranje, zatezanje..A prava dob jednostavno izvire iz čovjeka, i bez obzira koliko se netko trudio umjetno prepraviti, nešto ipak vrlo dobro odaje njegovu stvarnu dob. Sjaj lica, izraz, oči...jednostavno..vidi se da čovjek ima godina -koliko ima. I čemu to prikrivati? Jedno je njegovati se, paziti na sebe, voditi zdrav život..pa na taj način održati prirodnu svježinu i ljepotu, a sva ova plastika...ne znam. Možda briše bore, ali briše i individualnost, posebnost, unikatnost..a i osobnost..Zato su sve te glumice danas samo \"jedna u nizu\", a doba ličnosti i pravih zvijezda,individua, otišlo u nepovrat..

  • ja___zg 18.12.2009.

    pa dobro je i rekla!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare