To je to što me zanima!

Demi Moore sablaznila licem na pisti: 'Nisam je ni prepoznala'

Pariški tjedan mode održao se usprkos svim mjerama za sprječavanje korona virusa. Kako bi poštovali mjere, organizatori su pistu postavili u obliku golemih slova od pleksiglasa, koji su iscrtali ime Fendi
Vidi originalni članak

Glumica Demi Moore (58) stigla je u Francusku prije nekoliko dana u društvu kćeri Scout Willis (29). Došla je popratiti pariški tjedan mode, a bila je i jedan od modela koji je prošetao pistom u srijedu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na modnu pistu izašla je u crnoj satenskoj bluzi i dugačkoj suknji koja je naglasila njezinu vitku liniju i dekolte. No pažnju je privukla a svoje lice jer mnogi nisu uopće prepoznali da je riječ o Demi. Odmah su krenula šuškanja da je bila na plastičnim operacijama.

Njezine jagodice na licu izgledaju drugačije nego inače. 

- Da nisam vidjela naslov, ne bih ni prepoznala Demi. Lice joj ne izgleda normalno - komentiraju po Twitteru. Demi je, inače, nedavno nosila reviju za Rihanninu liniju 'Savage x Fenty'. 

Pariški tjedan mode održao se usprkos svim mjerama za sprječavanje korona virusa. Kako bi poštovali mjere, organizatori su pistu postavili u obliku golemih slova od pleksiglasa, koji su iscrtali ime Fendi. Unutar toga su prošetale sve manekenke. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • roundtrain 29.01.2021.

    Što se čudite? Demy ima 58 godina. Stara Baba.

  • danijel horvat 29.01.2021.

    Vjeverica!!

  • zvrka1977 29.01.2021.

    Zbilja ne razumijem kad zgodne (ustvari prekrasne) žene idu nešto mijenjati na sebi. Kaj je u toj glavi da si svima idol, pojam ljepote i onda to ideš uništiti jer sebi nisi dovoljno lijepa ili ti smeta što stariš. Zar nije privilegija to što možemo vidjeti godine na svom licu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare