To je to što me zanima!

Demi Moore je sve bolje i bolje: Jedva čeka da počne raditi

Demi (49) je u siječnju završila u bolnici nakon što se predozirala plinom za smijanje, alkoholom i tabletama. Bolovala je i od anoreksije. Sad se osjeća bolje
Vidi originalni članak

Glumica se u subotu navečer vratila u Los Angeles nakon rehabilitacije i odmora s prijateljima na Karibima, piše RadarOnline.

- Demi se osjeća odlično i jedva čeka da se vrati na posao. Fokusirala se na zdravlje posljednjih mjeseci i svaki dan je sve bolje. Želi opet raditi i sigurna je da će se moći nositi s novim projektima - rekao je izvor blizak glumici. 

Demi (49) je u siječnju završila u bolnici nakon što se predozirala plinom za smiajnje, alkoholom i tabletama. Bolovala je i od anoreksije. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • angelos 06.03.2012.

    bravo Demi, život ide dalje, ima jako puno lijepih i dobrih muških, nije on jedini na svijetu i nije nezamjenljiv, dokaži to...puno sreće ..

  • bla bla blabla 06.03.2012.

    Ne možete napisati da je bolovala od anoreksije. Nekim djevojkama koje na žalost ne znaju puno o anoreksiji poslat ćete krivu poruku. "Pif, pa od toga se izliječim za par mjeseci, pogledajte Demi Moore." Imate odgovornost prema ljudima i prema poslu kojem radite i očito niste ni svjesni koliki utjecaj imate na ljude svojim "vijestima".

  • amiki 06.03.2012.

    Kada smijeh tražiš u plinu,onda je potrebna puno duža rehabilitacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare