To je to što me zanima!

Demi Moore kćeri Scout (21) nije došla na dodjelu diploma

Scout je pogodilo što joj se majka nije pojavila na dodjeli diplome na sveučilištu u Rhode Islandu. Kći Brucea Willisa ne može vjerovati da joj je glumica to učinila
Vidi originalni članak

Glumica Demi Moore (50) neodgovorna je majka. Nije se pojavila na dodjeli diplome koju je njezina kći Scout Willis proslavila na sveučilištu u Rhode Islandu.

- Scout je to pogodilo. Ne može vjerovati da joj je to učinila - kaže prijatelj.

Holivudska zvijezda je nedavno nakon godinu dana opet razgovarala s kćerima Rumer (25), Scout (21) i Tallulah (19). Glumicu su s djevojkama snimili na ručku u Los Angelesu. Oprostile su joj što stalno izlazi i tulumari s mlađim dečkima.

- Objasnili su joj da bi voljele više vremena provoditi s njom. Žele da im se majka napokon smiri - otkrili su prijatelji.

Problemi su počeli otkad se Demi razišla od supruga Ashtona Kutchera (34). Kad se vratila s odvikavanja, Demi je prestala s tulumima, a potom je ponovno počela svakodnevno tulumariti.

 Prema posljednjim informacijama, glumica ljubi lovca na bisere Willa Hanigana koji je navodno u mlađim danima u penis 'ugradio' biser. 

- Čini se da je to tradicija obitelji Hanigan koja se bavi lovom na bisere. Znao je reći da pruža ekstra užitak ženama tijekom seksa - rekao je izvor, a i doktor David Kaufman komentirao je ove navode. 

- Moguće je da poboljšava seks, pogotovo partnerici - tvrdi doktor Kaufman. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kung fu panda 30.05.2013.

    eto ti slava bogatstvo i što kad više nemaš kaj kupiti onda poludiš do kraja šteta za nju što u zadnje vrijeme samo ovakvi članci o njoj nije loša glumica samo da se zbroji malo

  • katani 30.05.2013.

    propala je skroz, imala je super supruga ali ne triba joj je mladji pa joj da nogu tak joj i triba

  • Stevi 30.05.2013.

    kriza ili ovisnosti????možda je i dobro što se nije pojavila,poštedila ju je sramote!

Komentiraj...
Vidi sve komentare