To je to što me zanima!

Demi Moore ne skriva sreću s čak 13 godina mlađim dečkom

Glumica je u objavama otkrila da su zajedno bili u Parizu s njezinim psićem Pilafom, a tada je objavila i njihove zajedničke fotografije koja su nastala na ovogodišnjem French Openu
Vidi originalni članak

Glumica Demi Moore (59) je već nekoliko mjeseci u vezi s švicarskim chefom Danielom Hummom (46), a sada je to i javno objavila, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Daniel Humm jedan je od najpoznatiji chefova na svijetu, a Demi je njihovu romansu otkrila u objavama na društvenim mrežama kada je podijelila nekoliko zajedničkih fotografija.

Također, glumica je u objavama otkrila da su zajedno bili u Parizu s njezinim psićem Pilafom. Tada je objavila i njihove zajedničke fotografije koja su nastala na ovogodišnjem French Openu.

Demi je do sada bila tri puta u braku, a prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore (71) s kojim je bila u braku pet godina, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime.

MANEKENKA EMMA Bruce je 13 godina mlađu ženu osvojio humorom: 'Od prvog dana se podržavamo u svemu'

Za Brucea Willisa (67) s kojim je odbila tri kćeri, udala se 1987., a razveli su se 2000. S 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom (44) u braku je bila od 2005. do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Tobi Tobi _____ 17.06.2022.

    Ruzni pa sta...

  • Tiranosaurus 17.06.2022.

    I tata bi sine

  • smrekovaca 17.06.2022.

    djed i prababa kaka dečko

Komentiraj...
Vidi sve komentare