To je to što me zanima!

Demi Moore šokirala je fanove svojim licem: 'Bila je predivna, a sada se potpuno promijenila'

Glumica je ljetos snimljena u Dubrovniku s prijateljima na terasi vile Agave, obučena u crni kupaći kostim. Navodno je u vezi s dugogodišnjim prijateljem, glumcem John Travoltom, a spojio ih je njezin bivši suprug, glumac Bruce Willis
Vidi originalni članak

Holivudska glumica Demi Moore (58) ljetos je dobivala sve hvale na račun svog izgleda u bikiniju, a sa svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti zabrinula je fanove koji smatraju da je pretjerala s ubrizgavanjem filera i botoksa u jagodice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako na najnovijim fotografijama glumica izgleda potpuno neprepoznatljivo, pratitelji su na društvenim mrežama izrazili svoju brigu.

'Lice joj ne izgleda normalno, no ne mogu odlučiti radi li se tu o šminki ili plastičnoj operaciji', 'Demi je bila na plastičnoj operaciji", 'Bila je tako predivna, a sada se potpuno promijenila' - samo su neki od komentara.

OD TRNJA DO ZVIJEZDA Demi Moore kao dijete se nosila s majkom ovisnom o pilulama, a onda im je pokleknula i sama...
Glumica je ljetos posjetila Dubrovnik i odsjela u vili Agava. Snimljena je kako s prijateljima uživa na terasi dubrovačke vile, obučena u crni kupaći kostim.

Navodno je u vezi s dugogodišnjim prijateljem, glumcem John Travoltom (67), a spojio ih je njezin bivši suprug, glumac Bruce Willis (66).

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 09.11.2021.

    A sta da radi sa 60god?! ocekivati da izgleda jednako kao kad je imala 20, 30 je van zdravog razuma.

  • malagarava777 08.11.2021.

    Na šta liči Trevolta i ona će a njega..plastika

  • dobronamjerni 08.11.2021.

    zena ima 6 banki ljudi moji. Kako bi trebala izgledati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare