Obavijesti

Show

Komentari 0

Demi Moore kao dijete se nosila s majkom ovisnom o pilulama, a onda im je pokleknula i sama...

Demi Moore kao dijete se nosila s majkom ovisnom o pilulama, a onda im je pokleknula i sama...
12

Slavna glumica prije nekoliko godina podijelila je svoju tragičnu životnu priču: kao dijete je morala spašavati majku od opijata, s 15 godina bila je silovana, a u 40-ima je doživjela spontani pobačaj

VIDEO

Američka glumica Demi Moore (58) trenutačno ljetuje u vili u blizini Dubrovnika i uživa u svemu što joj život pruža. Iako je ostvarila svjetsku slavu i sada lagodno živi, nije oduvijek bilo tako, o čemu je progovorila i u svojoj knjizi 'Inside Out', koju je objavila 2019. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:30

Glumica je odrasla u problematičnoj obitelji koja se često selila sve dok nisu došli u Južnu Kaliforniju. U knjizi je govorila o incidentu koji je imala sa svojom majkom - kada se predozirala i rukama joj 'čupala' pilule iz grla.

Rough Night Premiere - New York

- Sljedeće čega se sjećam je da sam prstima, malim prstićima kakva djeca imaju, vadila pilule iz maminih usta koje je pokušala progutati, dok joj je tata držao otvorenima i navodio me što da radim. Nešto se tada pomaknulo u meni i više se nikad nije vratilo na mjesto. Moje djetinjstvo je tada bilo gotovo - rekla je Demi, koja je nakon toga saznala i da joj Danny Guynes nije biološki otac. Ipak, s obzirom na dramu koju je proživjela s majkom, tu je informaciju brzo preboljela.

Kao da sve to nije bilo dovoljno, Demi je s 15 godina silovana. Taj joj je period u životu bio nevjerojatno težak pa ni u knjizi nije puno pisala o toj temi. Godinu kasnije otišla je od obitelji i započela život s glazbenikom Freddyjem Mooreom (71), a 1980. se za njega i udala. Brak je potrajao pet godina, a već 1987. vjenčala se za Brucea Willisa (66), s kojim je dobila tri kćeri: Rumer (33), Tallulah (30) i Scout (27).

S Willisom se rastala 2000. jer je, kako je istaknula, bio ljubomoran na njenu karijeru, ali se i ljutio zato što je puno radila. Tri godine kasnije upoznala je zvijezdu serije 'Lude sedamdesete', Ashtona Kutchera (43), koji je bio 16 godina mlađi od nje. Vjenčali su se 2005., ali nekoliko mjeseci prije svadbe Demi je zatrudnjela i nedugo nakon imala spontani pobačaj. Bila je trudna šest mjeseci i to ju je slomilo.

Urban Zen Stephan Weiss Apple Awards - New Year

Utjehu je pronašla u alkoholu i tabletama, Ashton ju je navodno i prevario pa su se zbog svega toga rastali 2011. godine. Demi je nakon toga imala napadaj zbog pušenja kanabisa, pa se obratila za pomoć u jednoj klinici za rehabilitaciju.

Ekskluzivne fotke Demi Moore: U Dubrovniku uživa u vili, blizu je 60., ali je i dalje 'bomba'
Ekskluzivne fotke Demi Moore: U Dubrovniku uživa u vili, blizu je 60., ali je i dalje 'bomba'

Sada tvrdi kako više ne konzumira ni alkohol. Isprva ga je prestala piti u 20-ima, pa je ponovno počela u 40-ima, a sada je u 50-ima ponovno prestala, a kako kaže, ovaj put, za ozbiljno. 

- Kad pogledam unatrag na svoj život, shvaćam da sam svaki put kad bih pokleknula, zapravo gubila svoju moć. Stvarno mi je bilo bitno da rodim prirodnim putem jer nisam htjela propustiti taj trenutak. A tada sam doživjela bol. Tako da, dok ne pijem, ne propuštam ništa u životu, niti jedan trenutak. Samo malo doživim bol - rekla je. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...